Geen categorie

Maakt geld gelukkig?

De enige dochter van de rijkste vrouw van Frankrijk probeert haar moeder verminderd ontoerekeningsvatbaar te laten verklaren om zo toegang te krijgen tot 2 miljard Euro. Van je dochter moet je het maar hebben…

Liliane Bettencourt (88) is de erfgename van het L'Oréal imperium. Dat maakt haar de rijkste vrouw van Frankrijk, maar ook een vrouw die kwetsbaar is voor mensen die azen op haar geld. Dat is precies wat meerdere mensen in haar omgeving doen, vindt haar dochter Francoise. Daarom moet ze verminderd ontoerekeningsvatbaar worden verklaard. Dat dochterlief daarmee de zeggenschap krijgt over een deel van het fortuin (2 miljard) is wel een beetje dubbel.

Liliane is door stomheid geslagen, zij begrijpt helemaal niets van haar dochter. "Het enige plan dat ik van haar ken, is het plan om mij op te sluiten…"

Vandaag is de uitspraak van de rechter in de zaak die Francoise tegen haar moeder aanspande. We zijn benieuwd!

Zo zie je maar, geld maakt in dit geval niet gelukkig.

Lees heel het verhaal

Reageer op dit artikel

Maakt geld gelukkig?

Nee, maar het helpt wel!

Elke week elke euro om moeten draaien valt ook niet mee, dus een beetje meer geld Hoeft echt geen miljoenen maar een paar honderd per maand meer, maakt je leven leuker en dragelijker want de financiele stress heb je dan gewoon niet meer, en dat lijkt me ook heerlijk.

Nee, maar het helpt wel!

Geld kan helpen je niet druk te hoeven maken over hoe red ik het deze maand?? Maar gelukkig neen, geluk zit in je zelf! Weten wie je bent en wat je wilt. Tevreden zijn met jezelf dat is geluk.;)

Nee, maar het helpt wel!

ik hoef niet rijk te zijn maar als een vriendin zegt “ga je mee?” en je gelijk ja kan zeggen zonder te wikken en wegen. Ja dan maakt een beetje extra geld gelukkig.

Anoniem

Zeker weten!

Zal een heleboel geluk kunnen kopen hoor, dus ja..

Nee, maar het helpt wel!

Je hebt gewoon geld nodig, geluk zit hem in kleine dingen daar hoef je niet rijk voor te zijn!Mensen die veel geld hebben zijn ook vaak diep ongelukkig.

Nee, maar het helpt wel!

helemaal geen geld, maakt ook niet gelukkig. geeft veel te veel stres.

Anoniem

Nee, maar het helpt wel!

Geld alleen maakt niet gelukkig, maar het is toch wel heel erg handig als je er een hoop van hebt. Gewone dingen als de supermarkt in kunnen lopen en kopen wat je wil zonder je zorgen te maken over wat er nog op je rekening staat. Niet meer zuchtend en steunend de status van je bankrekening bekijken, terwijl je toch echt geen gekke dingen doet qua financiƫn. Voor mij zou veel geld vooral veel rust betekenen.

Ik denk het niet...

iets meer zou leuk zijn maar te veel is nooit goed

Nee, maar het helpt wel!

Het geeft toch meer opties. Geld maakt niet gelukkig, geen geld wel ongelukkig.

Nee, maar het helpt wel!

al m’n geld in ruil voor onze rust

Zeker weten!

geen geld maakt vaak wel ongelukkig dus geld hebben kan in zekere zin wel gelukkig maken

Instagram