Geen categorie

Maak je eigen familiecover!

Vandaag start de Bladenweek! Als je voor 7,50 euro aan tijdschriften koopt, krijg je het unieke magazine Blad cadeau. Dit tijdschrift gaat over het wel en wee van bekende en onbekende Nederlandse families. En door op Facebook je eigen familiecover te ontwerpen, maak je ook nog kans op allerlei prijzen.

In het magazine Blad lees je de verhalen van Tjitske Reidinga, Jan Rot, de familie Dagelet en Barto Braat (Jef Alberts uit GTST). Ook kun je lezen over moderne familiezaken als papadag, adoptie door homo-ouders en eeuwig single zijn. Koop dus deze week nog je lievelingstijdschriften bij AKO, Bruna, Primera, The Readshop of de betere tijdschrift- en tabakswinkels!

Als je kans wilt maken op een Nescafe Dolce Gusto en andere mooie prijzen, upload dan een favoriete familiefoto op Facebook in de speciale Blad cover en deel hem met je vrienden! Verzamel zoveel mogelijk stemmen. De 5 covers met de meeste stemmen winnen één van de prijzen.

Via de Facebookpagina van Vriendin kun je je eigen familiecover uploaden. We zijn benieuwd naar al jullie mooie foto’s!

De Bladenweek loopt van 10 tot en met 23 september.

Reageer op dit artikel

Vind jij het leuk om foto’s te maken?

Soms, tijdens de vakantie maak ik regelmatig een foto

Het is belangrijk om momenten vast te leggen maar soms ook erg irritant steeds met de fotocamera bezig te moeten zijn! Net alsof je dan zelf wat mist????

Instagram