Geen categorie

Huwelijksfotograaf vraagt vriendin op bijzondere manier ten huwelijk

Als huwelijksfotograaf wil je je vriendin natuurlijk op een zo origineel mogelijke manier ten huwelijk vragen. Jaap Barends uit het Gelderse Lent is daar op oudejaarsavond met vlag en wimpel in geslaagd.

In eerste instantie was hij van plan om de grote vraag te stellen met behulp van vuurwerk, maar dat bleek toch net iets te lastig. De oplossing vond Jaap in een lichtslang van 150 meter. Samen met zijn beste vriend hing hij die op aan bouwhekken, waarvoor hij contact zocht met een bouwopzichter. Hij kreeg na uitleg de sleutel van het bouwterrein en kon zo de lichtsnoeren bevestigen.

Jaap bekeek meteen hoe hij de stroomvoorziening bij de hekken kon regelen. Hiervoor belde hij bij enkele bewoners aan. Zo regelde hij dat een gezin die in de buurt woont, precies om 0.00 uur de stekker in het stopcontact plaatste. De lampjes gingen aan toen hij met zijn vriendin, familie en vrienden naar buiten liep om het vuurwerk te bekijken. De lichtslang vormde de zin: Lieve Kirsten, wil je met me trouwen?

Op het moment suprême ging de fotograaf op zijn knieën en gaf hij haar de ring. Zijn vriendin Kirsten stond perplex en zei daarna volmondig ja. “Mijn vriendin kon even niets meer uitbrengen bij het zien van de tekst”, vertelt Jaap lachend aan nieuwssite Metro. “Als huwelijksfotograaf wilde ik mijn vriendin altijd al op een bijzondere manier ten huwelijk vragen, en ik kan zeggen dat dat best goed is gelukt”. 

Foto: Jaap Baarends

Reageer op dit artikel

Instagram