Geen categorie

Hij gaat er vandoor met je beste vriendin

3 maanden geleden gingen Rafael van der Vaart en Sylvie Meis uit elkaar. Sylvie vond steun bij haar beste vriendin Sabia, die ook ging scheiden van haar voetbalman Khalid Boulahrouz. Nu blijkt er heel wat gaande tussen Sabia en Rafael.

'De afgelopen weken hebben zich verrassend grote gevoelens tussen mij en Sabia ontwikkeld,' vertelt Rafael aan de Duitse krant Bild. Volgens Sabia weet Sylvie er ook van. “Ik denk niet dat ze boos is. We zijn immers pas een tijdje na hun scheiding bij elkaar gekomen. Sylvie leeft nu haar eigen leven,” aldus Sabia.

Het gebeurt wel vaker dat (ex)mannen er met de beste vriendin van hun (ex) partner vandoor gaan.

Wat vind jij hiervan en waarom denk jij dat het vaker voorkomt dat vriendinnen er vandoor gaan met de (ex)man van hun vriendin, dan andersom: mannen die er vandoor gaan met de vriendin van hun beste vriend?

Reageer via onderstaande poll of via het forum.

Reageer op dit artikel

Wat vind jij hiervan en waarom denk jij dat het vaker voorkomt dat vriendinnen er vandoor gaan met de (ex)man van hun vriendin dan andersom?

Ik vind...

ik vind t lastig want ik kan het me niet voorstellen maar aan de andere kant kan je echte liefde ook niet tegenhouden.

Ik vind...

het erg moeilijk. Liefde is namelijk zowat niet te stoppen als die oprecht is.

Ik vind...

het achterbaks

Ik vind...

Blij dat ze er beiden goed in voelen .

Ben blij dat ik zelf ’n sterke man heb ,daar wij ook een vriendin hebben gesteund in haar scheiding en beiden zelfs een sterkere band kregen naar elkaar .

Ik vind...

het niet goed

Ik vind...

heel erg vreemd. Alsof er geen andere vrouwen zijn..

Ik vind...

het erg vervelend voor sylvie… eerst verliest ze haar man en nu ook haar beste vriendin, dat is niet nix in een paar maanden tijd…. erg onrespectvol naar haar toe

Ik vind...

Dat als je “beste vriendin” het met je man doet nooit of te nimmer je echte vriendin is geweest.

Ik vind...

Ik ben het eens met een eerdere reactie………..als je vriendin het met je man doet is het niet je vriendin geweest. Ik ben het er mee eens……….ik heb het zelf meegemaakt 1 1/2 jaar lang en nee zij is zeker geen vriendin meer en hij is nu ex!!!!

Ik vind...

het echt niet kunnen. Er lopen zoveel leuke vrouwen rond en dan pak je de beste vriendin van je ex. Nee, dit verdient geen schoonheidsprijs.

Ik vind...

Dat je niet met de ex van je (beste)vriendin moet gaan ook niet andersom! Je bent geen echte vrienden als je zoiets een ander aandoet!

Ik vind...

liefde laat zich niet dwingen, maar keurig is het niet!

Ik vind...

Het niet kunnen. Maar ja liefde is niet iets wat je kan ontkennen. Achterbaks en niet netjes.

Instagram