Geen categorie

HappyNurse bezorgt ‘pure happiness’ chocola

De gehele maand februari is het mogelijk om een heerlijke reep pure chocola met een unieke boodschap te sturen naar vrienden of familie. Daarbij steun je ook nog eens het project Living Biobank van Proefdiervrij.

De gehele maand februari is het mogelijk om een stukje puur geluk te laten bezorgen via HappyNurse. Het gaat om een heerlijke reep pure chocola met een unieke boodschap. Verras je vrienden, familie of collega’s en steun daarbij ook nog eens het project Living Biobank van Proefdiervrij.

 

HappyNurse
Deze uitzendorganisatie bestaat uit verpleegkundigen met landelijke dekking. Ze leveren verpleegkundig personeel aan zorginstellingen door het hele land. Sinds januari 2015 beschikken zij ook over thuiszorg en zorgen zij met speciale wijkteams voor mensen uit heel Nederland.

Project Living Biobank van Proefdiervrij
Proefdiervrij zet zich in voor een toekomst zonder proefdieren. Dat doen zij in de wetenschap dat er steeds meer proefdiervrij onderzoek bijkomt die dierproeven onnodig maken. Het project spaart zo duizenden dieren.

Wil jij deze maand iemand verrassen en Proefdiervrij steunen? Bestel jouw gepersonaliseerde chocolade reep dan op www.happynurse.nl/chocola.

Aanmelden kan tot dinsdag 28 februari 2017. 

Foto: HappyNurse

Reageer op dit artikel

Instagram