Geen categorie

Handig: de VerkiezingsScanner

Het zal je niet ontgaan zijn dat de verkiezingen eraan zitten te komen. In bijna alle media gaat het over de verschillende partijen en campagnes. Elke dag weer krijg je een hele hoop informatie voorgeschoteld, maar hoe weet je nu waar je nieuws kunt vinden dat jou werkelijk interesseert?

De Publieke Omroep realiseert zich dat het je niet makkelijk wordt gemaakt en komt daarom met een oplossing: de VerkiezingsScanner. Dit is een online service die je in 1 minuut kort en krachtig laat zien wat er een dag eerder allemaal is gebeurd op verkiezingsgebied. Na 3 à 4 fragmenten ben jij weer helemaal op de hoogte. En kom jij iets tegen waar je meer over wil weten? Dan kun je makkelijk doorklikken naar de volledige uitzendingen op uitzendinggemist.nl voor meer achtergrondinformatie.

Klinkt handig, toch? Dat dachten wij ook! Daarom kun je tot 13 september elke dag de VerkiezingsScanner bekijken op onderstaand scherm. Veel kijkplezier!
 

 

De VerkiezingsScanner is ook elke dag te bekijken op www.publiekeomroep.nl/verkiezingen en kan eenvoudig via Facebook en Twitter worden gedeeld. Wie de Facebook pagina van Uitzending Gemist liked, krijgt dagelijks de video van de nieuwste VerkiezingsScanner in zijn of haar newsfeed te zien.

Reageer op dit artikel

Hou jij het nieuws rondom de verkiezingen in de gaten?

Anoniem

Zo nu en dan..

Het is een hoop gezwets in de ruimte. Ik ga wel stemmen maar of het veel uitmaakt….Ben bang dat we straks met z’n alleen geen cent meer te makken hebben. Al die bezuinigen, ik krijg er wat van +o(

Nee, ik interesseer me er niet zo voor

ze maken er gewoon een zooitje en als er weer eens wat geld is dan brand het in hun zakken en moet het uit gegeven worden. Ze moeten eens aan de nederlanders zelf denken+o( :bomb:

Nee, ik interesseer me er niet zo voor

allemaal mooie praatjes over wat ze willen doen, maar er komt niks van terecht…:/

Instagram