Geen categorie

Grammy’s 2017: 5 albums om het weekend mee in te gaan

Afgelopen maandagnacht werden de grote winnaars van de Grammy Awards bekend gemaakt. Volgens Spotify wordt er sinds de Grammy’s wereldwijd meer muziek gestreamd, dus zet Vriendin voor jou 5 goed beluisterde albums op een rijtje. Dat wordt genieten komend weekend!

Grammy's 2017
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Adele met de meeste prijzen naar huis ging en dat ze haar liefdevolle speech wijdde aan Beyoncé.  Het album van Adele, 25, werd verkozen tot Beste album van het jaar, het nummer Hello tot Beste nummer en Beste plaat. Dit nummer zong ze dan ook prachtig tijdens de opening van de 59ste Grammy Award-uitreiking.

Optreden
Ook Beyoncé ging niet met lege handen naar huis. Ze won namelijk de prijs voor Beste video en Beste Urbanalbum. Nog veel opmerkelijker was haar eerste spectaculaire optreden met haar zwangerschapsbuik. Scroll naar beneden om deze en andere hoogtepunten van de avond terug te zien. 

De populariteit van de 59ste Grammy Award-uitreiking werd opgemerkt door digitale muziekservice Spotify. Wereldwijd wordt er sinds de Grammy’s meer muziek gestreamd. Vriendin zette voor jou goed beluisterde albums op een rijtje, die leuk zijn om komend weekend te streamen. 

Albums
• Adele – 25
• Ed Sheeran – DIVIDE
• Kensington – Control
• Beyonce – Lemonade
• Coldplay – A Head Full of Dreams 

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Instagram