Geen categorie

Goede voornemens

Nog heel even en dan… gaan we 2014 in! Hét moment om aan goede voornemens te beginnen, en die vol te houden. Of toch niet?

Uit een nieuw onderzoek is gebleken dat twee derde van de Nederlanders goede voornemens heeft, maar slechts een derde houdt deze vol. Het meest populaire voornemen? Dat is – heel cliché – meer sporten. 64% van de Nederlanders is dat van plan. Slechts de helft houdt dit voornemen vol.

 

 

 

Oudere Nederlanders blijken realistischer te zijn in hun voornemens dan jongeren. Bijna 30% van de 60-plussers houdt ze vol, dat is bij jongeren slechts 14%.

De voornaamste reden voor het niet volhouden van voornemens is dat er vaak niet snel genoeg resultaat gezien wordt. Bij 28% is dat zo. 23% heeft er simpelweg geen zin in en de andere 28% begint er niet eens meer aan.

Wel denkt de helft van de ondervraagden dat een coach of buddy zou helpen bij het volhouden van goede voornemens. Een coach zou ze namelijk steunen en motiveren, waardoor ze denken hun voornemens langer te kunnen volhouden.

Bron: www.nu.nl

Reageer op dit artikel

Wat is jouw goede voornemen?

Dat is...

ik ben John Maessen ben 50 jaar ben op zoek naar een leuke spontane eerlijke vrouw ook rond de 50 jaar mail even terug op jwmmaessen@hotmail.nl hartelijk dank dames

Daar doe ik niet (meer) aan

we zien wel wat er komt.

Dat is...

…er voor te zorgen dat de mensen van wie ik hou niets te kort komen in 2014 😉

Anders, namelijk...

Wil er gewoon een goed jaar van maken met mijn dochters als aanstaande alleenstaande moeder 🙁

Anders, namelijk...

Minder druk maken om wat ANDEREN van je zouden KUNNEN denken

Daar doe ik niet (meer) aan

Daar doe ik al heel lang niet meer aan, ik probeer er weer een heel mooi jaar van te maken en leuke dingen doen en heel veel Genieten.:D(k)

Instagram