Geen categorie

Fatkini is een hit geworden

Plus-size model Gabi Gregg startte een trend die massaal werd opgepikt: Vrouwen met rondingen die een bikinifoto van zichzelf plaatsen.

Veel mensen zijn niet (helemaal) tevreden met hun lichaam. Gabi Gregg, een Amerikaans plus-size model, schaamt zich niet voor haar goedgevormde lijf. In tegendeel, 2 jaar geleden bedacht ze de term ‘fatkini’. Ze gebruikte de term wanneer ze een foto van zichzelf in bikini publiceerde. Rondingen moet je koesteren, vindt ze, en vele mensen zijn het met haar eens. Voloptueuze vrouwen hebben deze zomer de trend omarmd en plaatsen hun ‘fatkini’ foto op de sociale media.

Ben jij blij met je lichaam? In Vriendin 33 vertelde Debbie dat je haar nooit in badpak zou zien. Lees het verhaal van Debbie en praat mee op het forum.

Foto: Instagram

Reageer op dit artikel

Ben jij blij met je lichaam?

Ja

Blij is een groot woord maar ik ben tevreden. Toch haal ik het niet in mijn hoofd om een foto van mezelf in bikini of badpak te maken. Ik hou er niet eens van om selfie’s te maken…Mensen mensen, waar ligt de grens? Straks allemaal in ons blootje op social media? Nudie’s? :o:o

Nee

:(:(:(:(:(:(:(

Instagram