Geen categorie

Deze dromen liet Make-A-Wish Nederland uitkomen

Vandaag is het Wereld Wensdag. Make-A-Wish Nederland heeft al duizenden wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling laten gaan. Vandaag zetten we Make-A-Wish Nederland in het zonnetje met mooie verhalen.

Stralen in een zelfontworpen jurk
De energieke Amber (10) heeft een kwaadaardige tumor. Heel graag wilde ze een eigen jurk ontwerpen. Als verrassing werd Amber opgehaald met een limousine en mocht haar eigen jurk ontwerpen, die uiteindelijk prachtig werd. Zien? Kijk hier

In een auto racen
Matt (12) heeft de ziekte van Duchenne en wil in een auto van The Fast & Furious racen. Hoe gaaf dat was, zie je hieronder. 

In een gele trein naar de dierentuin 
Elianne is 4 jaar en heeft leukemie. Ze wil niets liever dan een uitstapje naar de dierentuin. Maar dan wel met de gele trein. Haar droom kwam uit en hoe dat was, lees je hier

Achter de kassa zitten
Samara (3) lijdt aan leukemie en wilde 'winkeltje spelen' tot een hoger niveau tillen. Ze wilde in een echte supermarkt achter de kassa zitten en dat gebeurde! Haar avontuur kun je hieronder terugzien. 

Lezen welke mooie wensen nog meer in vervulling zijn gegaan? Kijk hier

Wil jij ook vandaag nog een mooie wens uit laten komen? Dat kan door een kaartje te sturen naar Sabine Wortelboer. Lees hier meer over haar wens. 

Reageer op dit artikel

Instagram