Geen categorie

Dawn werd draagmoeder voor haar tweelingzus Allison

Allison Dinkelacker overleefde de strijd tegen borstkanker, maar kon hierdoor geen kinderen meer krijgen. Haar tweelingzus Dawn twijfelde geen moment: zij zou een kindje voor haar zus dragen.

Lieve zus
Allison is 30 weken zwanger als ze te horen krijgt dat ze borstkanker heeft. Doordat ze meteen een chemobehandeling moet ondergaan, wordt haar baby al met 31 weken geboren, op de 33e verjaardag van zijn moeder en tante. De baby is gelukkig gezond. Ook Allison komt er bovenop: inmiddels is zij kankervrij. Doordat de borstkanker werd veroorzaakt door hormonen, kan Allison geen kinderen meer krijgen. Daarom biedt tweelingzus Dawn direct aan om voor Allison en haar man hun 2e kindje te baren.  

Meer dan duizend woorden
Dawn heeft zich aan deze belofte gehouden. Deze maand is het jongetje Hudson William Dinkelacker geboren. De foto’s van de zwangerschap gaan momenteel met een flinke snelheid het internet over. 

Dankbaar
Allison schrijft: 'Ik ben zo dankbaar dat ik dit verbazingwekkende verhaal over zusterschap, vriendschap, liefde en wonderen kan delen.'  

Foto: Allison Rose Photography

Reageer op dit artikel

Met wie heb jij een mooie band?

Instagram