Geen categorie

Aandoenlijk! Audrey Nethery is terug en hóe

Je hebt haar vast langs zien komen op het internet. De 7-jarige Audrey Nethery is dol op dansen en zingen. En ze is terug op een podium met professionele danseressen.

Diamond-Blackfan Anemia
Audrey lijdt aan een zeldzame bloedziekte, Diamond-Blackfan Anemia. Wanneer je aan deze ziekte lijdt, worden er te weinig rode bloedcellen aangemaakt. De ziekte ontstaat meestal in het eerste geboortejaar van het kind. Sommige kinderen hebben een ontwikkelingsachterstand of andere lichamelijke afwijkingen. Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. 

Door te genieten van dansen en zingen, proberen Audrey en haar ouders zoveel mogelijk te genieten. Haar vader, Scott Nethery heeft een heel YouTube account gewijd aan zijn dochter. Hier zie je waar de kleine Audrey allemaal van houdt.

Aandacht voor de ziekte
Eerder deed ze al mee aan de International Zumba Convention in Orlando. Audrey en haar ouders proberen de ziekte meer onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen. En wat is een betere manier dan dit zingend en dansend te doen? De video werd door miljoenen mensen bekeken. Het kleine meisje straalt, en terecht.

Nieuwe performance
Nu werd Audrey door Tv-chef Rachael Ray uitgenodigd in haar tv-show. Maar dit was niet alles, ze geeft een spetterend optreden met de dames van de Brooklynettes. Geheel in outfit van de dames, steelt Audrey werkelijk de show. Wauw. 

Reageer op dit artikel

Instagram