Recept voor pasta met zalm en asperges
29 mei 2013
Lekker, snel en het juiste seizoen: pasta met zalm en asperges. Dat wordt smullen!
Lekker, snel en het juiste seizoen: pasta met zalm en asperges. Dat wordt smullen!
Hoofdgerecht voor 2 personen.
Boodschappenlijstje:
- 2 zalmfilets
- 300 gram tagliatelle
- 3 eetlepels pesto ‘Grand’ Italia piccante’
- flesje Blue band finesse
- 4 eetlepels kappertjes
- zout en peper
- asperges
Aan de slag!
- Kook de tagliatelle beetgaar.
- Vermeng het flesje Blue band Finesse met de pesto en verwarm het.
- Bak de zalmfilets in een koekenpan krokant.
- Kook de asperges (klik hier voor meer informatie over het koken van asperges).
- Doe de pasta op een bord en schep daarover heen de saus.
- Verspreid de kappertjes eroverheen.
- Leg bovenop de tagliatelle de zalmfilets en de asperges.
Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com