Placeholder

Recept voor pasta met zalm en asperges

Lekker, snel en het juiste seizoen: pasta met zalm en asperges. Dat wordt smullen!

Lekker, snel en het juiste seizoen: pasta met zalm en asperges. Dat wordt smullen!

Hoofdgerecht voor 2 personen.

Boodschappenlijstje:

  • 2 zalmfilets
  • 300 gram tagliatelle
  • 3 eetlepels pesto ‘Grand’  Italia piccante’
  • flesje Blue band finesse
  • 4 eetlepels kappertjes
  • zout en peper
  • asperges

Aan de slag!

  1. Kook de tagliatelle beetgaar.
  2. Vermeng het flesje Blue band Finesse met de pesto en verwarm het.
  3. Bak de zalmfilets in een koekenpan krokant.
  4. Kook de asperges (klik hier voor meer informatie over het koken van asperges). 
  5. Doe de pasta op een bord en schep daarover heen de saus.
  6. Verspreid de kappertjes eroverheen.
  7. Leg bovenop de tagliatelle de zalmfilets en de asperges.

Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com