Recept voor Mexicaanse tonijnwraps
18 oktober 2013
Geen zin in een Hollandse stamppot? Maak dan eens deze lekkere Mexicaanse wraps. Succes gegarandeerd!
Geen zin in een Hollandse stamppot? Maak dan eens deze lekkere Mexicaanse wraps. Succes gegarandeerd!
Lunch- of hoofdgerecht, 4 personen
Boodschappenlijstje:
- 2 blikjes tonijn in olijfolie (à 185 g), uitgelekt
- 1 blik kidneybonen (400 g), afgespoeld en uitgelekt
- 1 blikje maïskorrels (198 g), uitgelekt
- 3 el mayonaise
- 2 el citroensap
- 1 el jalapeñopepers, fijngehakt
- 6 bloemtortilla’s (pak)
- 3 handenvol bladspinazie
Aan de slag!
- Maak in een kom de tonijn los met een vork.
- Meng er de kidneybonen, de maïskorrels, de mayonaise, het citroensap en de jalapeñopepers door.
- Breng op smaak met zout.
- Verwarm de tortilla’s volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verdeel er de spinazie over en schep daarop de tonijnsalade.
- Rol de tortilla’s op en snijd ze schuin doormidden.
Bereidingstijd: 15-20 minuten.
Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl
Recepten: Janneke Philippi. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski.