Recept voor koele kersen-chocoshake
18 januari 2013
Wie houdt er nou niet van chocolade? Deze lekkere shake is niet geheel gezond, maar dan heb je des te meer om van te genieten! Binnen 10 minuten is hij gemixt en klaar om te drinken.
Wie houdt er nou niet van chocolade? Deze lekkere shake is niet geheel gezond, maar dan heb je des te meer om van te genieten! Binnen 10 minuten is hij gemixt en klaar om te drinken.
Voor 2 grote glazen.
Boodschappenlijstje:
- 150 g ontpitte kersen
- 5 bollen chocolade-ijs
- 100 ml koude melk
- gemalen kaneel om te bestrooien
- 2 paar kersen met steeltjes aan elkaar vast, om aan het glas te hangen
- Extra: staafmixer of blender, rietjes
Aan de slag!
- Pureer de kersen met de staafmixer.
- Voeg het chocolade-ijs en de melk toe en pureer alles snel tot een gladde drank.
- Schenk de shake in longdrinkglazen en hang de kersen aan het glas.
- Bestrooi de shakes met een snufje kaneel en serveer met rietjes.
Recepten: Tal Maes. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Ikea, Nijhof en Studio bazar.