Placeholder

Recept voor gevulde ham-eihapjes

Deze ham-eihapjes zijn een heerlijk tussendoortje. Ook lekker om morgenochtend als ontbijt te maken. Mmmmm….

Deze ham-eihapjes zijn een heerlijk tussendoortje. Ook lekker om morgenochtend als ontbijt te maken. Mmmmm….

Boodschappenlijstje:

  • plakjes ham
  • eieren
  • eventueel een (bos)uitje
  • kruiden zoals een snufje peper, paprikapoeder, peterselie

 

Aan de slag!

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
  2. Vet een muffinvorm in met een beetje boter of olie.
  3. Doe 1 of 2 plakjes ham in een muffinvormpje.
  4. Zorg ervoor dat de ham een beetje tegen de randjes zit.
  5. Breek vervolgens een ei boven het muffinvormpje in de ham.
  6. Je kunt ook eerst het ei boven een beker breken, het ei even door elkaar klutsen en op smaak brengen met wat kruiden.
  7. Verdeel in het ei eventueel een gesnipperd (bos)uitje.
  8. Zet de ham-eihapjes vervolgens voor circa 15 t/m 20 minuten in de oven totdat het ei goed gestold is.

Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com

Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl