Placeholder

Recept voor brood met olijven en sesamzaad

Dit buffethapje kun je serveren als hapje tijdens het diner, maar is ook lekker als middagsnack.

Dit buffethapje kun je serveren als hapje tijdens het diner, maar is ook lekker als middagsnack.

Buffethapje, 8 personen

Boodschappenlijstje:

  • 4 naanbroden naturel
  • 1 potje tapenade van zwarte olijven of kalamata-olijven
  • 2 el sesamzaad

Aan de slag!

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Bestrijk de naanbroden met de tapenade en bestrooi met het sesamzaad.
  3. Bak de broodjes af volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd ze in repen en serveer warm.

Bereidingstijd: 10-15 minuten.

Tip: Bereid de broodjes helemaal voor, maar bak ze vlak voor het opdienen af.

Productie: Tessa Klösters. Recepten: Tal Maes. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Hanneke Boers. M.m.v. Nijhof, Zara Home, Dille&Kamille, de Weldaad, Ikea.