3 juni 2012 Recept voor gebakken ananas met pepergranita Als je van pittig eten houdt, is dit toetje met peperijs vast iets voor jou. De warme gebakken ananas smaakt er heerlijk bij.
2 juni 2012 Recept voor Dukkah (specerijenmengsel) De Egyptenaren dippen graag brood met olijfolie in dit geroosterde specerijenmengsel. Er zijn tal van varianten, maar een onmisbaar ingrediënt is sesamzaad.
1 juni 2012 Recept voor citroengarnalen met chilipeper en knoflook Dit eenvoudige hoofdgerecht is heerlijk bij een citroenrisotto of met brood en een salade.
31 mei 2012 Recept voor Braziliaanse deegflapjes met tonijn Deze hartige empadinhas met tonijn en groenten zijn lekker vullend en zien er feestelijk uit.
30 mei 2012 Recept voor BLT Super-Sandwich Deze enorme sandwich heeft het állerlekkerste beleg van de hele wereld. Leuk voor een picknick.
29 mei 2012 Recept voor Italiaanse gehaktworstjes met sperziebonensalade Bij dit recept wordt het gehakt in de keukenmachine heel fijn gemalen, een werkje dat je maar beter even zelf kunt doen. De kinderen kunnen er daarna worstjes van maken. De sperziebonensalade dien je op in een bakje van sla. Dat ziet er mooi uit!
28 mei 2012 Recept voor Oosterse verrassing: lumper Origineel worden de lumper-rolletjes in een bananenblad gerold, maar wij maken het met kleefrijst.
27 mei 2012 Recept voor mokka-brownies Voor een extra lekkere koffiesmaak gebruik je sterke espresso. Zet bij voorkeur een dubbele espresso in één klein kopje.
26 mei 2012 Recept voor mangofool Een makkelijk én feestelijk toetje. Gemaakt met een biologische of een Max Havelaar-mango.
25 mei 2012 Recept voor lamsburgers met kardemom Kardemom is een geurige specerij met een uitgesproken smaak die veel in de Indiase keuken wordt gebruikt. Kun je geen kardemom vinden, voeg dan kaneel of piment toe. Anders van smaak, maar ook heel lekker.
24 mei 2012 Recept voor krabpasteitjes Kom helemaal in wereldse sferen met deze heerlijke hapjes en drankjes en begin je eigen feestje goed...