Vanaf deze week: Vriendin Bakspecial. Bomvol bakrecepten, kindertraktaties en tips van foodbloggers

Op 27 november verschijnt de Vriendin Bakspecial. Een speciale uitgave met zoete en hartige bakrecepten, kindertraktaties, hacks, en tips van onder andere Laura van Laurasbakery.nl en Sabine van Ohmyfoodness.nl.

Vanaf dinsdag 27 november ligt de Vriendin Bakspecial in de winkels. Een speciale uitgave met zoete en hartige bakrecepten, kindertraktaties, hacks, en tips van onder andere Laura van Laurasbakery.nl en Sabine van Ohmyfoodness.nl.

In de bakspecial vind je recepten van spectaculaire taart tot simpele cake en ook glutenvrij. Ook hebben we de lekkerste recepten om te bakken zonder oven.

Bestel de special of haal in de winkel

De Vriendin Bakspecial vind je in de winkels voor € 3,50. Ook kun je de special vanaf 27 november in de webshop bestellen (abonnees krijgen hier korting en betalen € 2,95).

Begin nu al met bakken: bakken zonder oven

Zij werken mee aan de bakspecial

Bekende foodbloggers geven tips & tricks:

– Laura Kieft van Laurasbakery.nl
– Sabine Koning van Ohmyfoodness.nl
– Marike Bol van Ohmypie.nl

De Heel Holland Bakt winnaars geven ook recepten weg:

– Hans
– Annemarie
– Rutger

Sinterklaas en Kerst

De feestdagen komen altijd sneller dan je denkt, dus de leukste ideeën vind je in onze special. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Maak samen de meest feestelijke kindertraktaties.

Begin nu al met bakken: de leukste kindertraktaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Paul
  Which usually is going to scale back down stress while ought to your project. Once the floor is completely dry, you can polish it and carry it to a high shine. It can help you choose colors and hang furniture. https://www.seblod.com
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Odette
  Is de bakspecial Vriendin 2018 nog bij jullie te bestellen?
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen