Placeholder

Bak een taartje in een appel

Origineel, snel klaar en lekker! Dit appeltaartje bak je voor de verandering in de appel zelf. Probeer het uit!

Origineel, snel klaar en lekker! Dit appeltaartje bak je voor de verandering in de appel zelf. Probeer het uit!

Dit heb je nodig:
-4 grote appels
-2 velletjes bladerdeeg of korstdeeg 
-1 ei 

Voor de appeltaartvulling
-1 el kaneel
-1 el suiker

Extra
-Ovenschaal
-Lepel
-Mesje
-Kommetje

Aan de slag!
1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de bovenkant van de appels af. Hol de appels nu uit tot een kommetje. Dit kun je het beste doen met een mesje en eetlepel. 
2. De stukjes uitgesneden appel snijd je nu in kleine blokjes. 
3. Meng de appelblokjes in een kommetje met kaneel en suiker. 
4. Nu kun je de appels vullen met de zelfgemaakte appeltaartvulling. 
5. Snijd het deeg in kleine strookjes en leg deze net als bij een appeltaart gevlochten over de bovenkant van de taartjes. 
6. Klop het ei en bestrijk het deeg. 
7. Zet de taartjes in de ovenschaal en bak ze 20/25 minuten goudbruin.  

Bron en foto: Tablespoon.com