Prrrr: zo maak je van je huis een kattenparadijs

Katten zoeken vaak de gekste plekjes op. Achterin een kast, op je tas of gewoon in een kartonnen doos. Deze ideeën geven je kat niet alleen een fijn plekje, ze staan ook leuk in je interieur. Kattencafé’s hangen vaak vol met de leukste hoekjes en hangplekken voor je viervoeter. Met deze vijf makkelijke hacks wordt…

Katten zoeken vaak de gekste plekjes op. Achterin een kast, op je tas of gewoon in een kartonnen doos. Deze ideeën geven je kat niet alleen een fijn plekje, ze staan ook leuk in je interieur.

Kattencafé’s hangen vaak vol met de leukste hoekjes en hangplekken voor je viervoeter. Met deze vijf makkelijke hacks wordt ook jouw huis omgetoverd tot kattenparadijs.


Met deze DIY’s van Ikea heb jij straks de gelukkigste kat ter wereld thuis. Maak bijvoorbeeld een hangmat onder je salontafel. Of maak een gezellig hoekje boven het aanrecht.
Maak van een oude ladder een fort. Met mandje, hangmat, krabpaal en speeltjes. Hier vind je het instructiefilmpje van Nifty.


Liever geen grote krabpaal in je huis? Dan is deze krabplank misschien een goed idee. De uitleg vind je op Homedit


Hoe gezellig ziet deze tipi van Craftifair eruit? Je kat kan op het dakje zelfs met zijn nagels krabben. Tip: dit blog is Duits, dus zet je Google Translate aan.


Nog een leuke tipi, maar nu van stof. Dit project van Woonblog maak je makkelijk zelf.


Dit poppenbedje van Ikea was ook een grote hit. Nog meer schattige foto’s zie je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen