Creatief

Maak je eigen parfum

Een parfum is lekker als het helemaal bij jou en je huid past. En daar kun jij heel makkelijk voor zorgen, als je je geur zelf maakt!

Je eigen parfum maken. Het klinkt moeilijk, maar met het juiste pakket kom je een heel eind. Zo’n pakket kun je bijvoorbeeld krijgen op Jojoli.nl Ga nadat je de handleiding grondig hebt gelezen aan de slag met de pipetten, geuroliën en maatbekertjes en creëer zo jouw unieke luchtje. Ook heel leuk om met je kids te doen op hun kinderfeestje!

Durf jij het niet aan om thuis te gaan experimenteren? Doe dit dan op locatie onder leiding van een deskundige. Puur Amsterdam biedt bijvoorbeeld een workshop aan waarbij precies wordt uitgelegd welke stappen je moet volgen om tot jouw ideale parfum te komen. Je gaat aan de slag onder het toeziend oog van een deskundige en kunt vragen stellen wanneer nodig. Na 1,5 uur stap jij de deur uit met een flesje voorzien van etiket, en nog belangrijker: van een geur die perfect bij jou past. Enne…niet vergeten het recept op te schrijven, hè? Want dat luchtje wil je natuurlijk nooit meer kwijt!

Reageer op dit artikel

Zou jij wel eens je eigen parfum willen maken?

Moemsy

Ja, dat lijkt erg leuk!

Ik heb altijd al van die specifieke geuren in mijn hoofd maar vind het nergens. Lijkt me geweldig om het zelf te mogen maken. Eau de Moemsy 😀

Anoniem

Ja, dat lijkt erg leuk!

(y)(y) ja dat zou ik wel willen. er moet dan ik elk geval een vleugje patchouli doorheen. Heerlijk. Lijkt me wel wat die workshop te volgen.

jocke.renes

Ja, dat lijkt erg leuk!

Geur is bepalend bij je gevoel,daarom lijkt het me heel leuk zelf parfum maken(k)

Wijo

Ja, dat lijkt erg leuk!

Een exclusief geurtje wat voor jou is gemaakt en wat jou identiteit is

Heike

Ja, dat lijkt erg leuk!

Helena Cosmetica levert ook alle grondstoffen