Paaseieren versieren: 8x leuke en creatieve ideeën

Bij Pasen hoort paaseieren versieren. Je kunt ze beschilderen, beplakken of bestrooien met glitters. Wij hebben de leukste ideeën om voor jou op een rijtje gezet.

Bij Pasen hoort paaseieren versieren. Je kunt ze beschilderen, beplakken of bestrooien met glitters. Wij hebben de leukste ideeën om voor jou op een rijtje gezet.

8x paaseieren versieren

Zwart-wit

Denk eens een keertje out of the box en kies voor de kleur zwart. Maak met krijt leuke tekeningen op het ei (bron: Eversolovely.com).

Met stiften

Het is even oefenen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, wil je niks anders meer. Houd de eieren basic en schrijf er de mooiste teksten op (bron: welke.nl).

Mooie veren

Houd de eieren simpel door ze wit te schilderen (tenzij ze dat al zijn) en beplak elk ei met de mooiste veren (bron: Savittjagvetblogg.blogspot.nl).

Stippen van glitters

Deze leuke eieren met glitters zijn niet moeilijk te maken. Maak met lijm stippen, strooi er glitters overheen en laat het goed drogen. Als het helemaal droog is, kun je de overtollige glitters met een kwastje wegvegen (bron: Mommodesign.com).

Lees ook: 13x Pinterest-inspiratie voor een mooi versierde paastak

Marmer

Deze eieren zien er ontzettend gaaf uit! Klik op de bron om te zien hoe je ze maakt (bron: Aliceandlois.com).

Emoji’s

De smileys van WhatsApp zijn ontzettend vrolijk. Kleur de eieren geel en beschilder ze met verschillende emoties (bron: Studiodiy.com).

Glitter ei

Een andere simpele, maar leuke manier om je eieren te versieren, is door de eieren onder te dompelen in een glitterbadje (bron: Topinspired.com).

Washi tape

Onze favoriet: washi tape. Je kunt er eindeloos mee variëren. Maak strepen, rondjes of een leuk patroon (bron: Missrenaissance.com).

Nog een leuk idee: 

Leuke DIY: gekleurde paaseieren versieren met bladgoud