5 planners om het schooljaar goed mee te beginnen

5 planners om het schooljaar goed mee te beginnen

De scholen zijn weer begonnen, dus dat wordt weer rennen en vliegen. Hieronder staan vijf weekplanners die je gratis kan downloaden, printen, en ophangen.

De scholen zijn weer begonnen, dus dat wordt weer rennen en vliegen. Hieronder staan vijf weekplanners die je gratis kan downloaden, printen, en ophangen.

Zo houd je makkelijk bij wanneer je kinderen sporten, wat je ’s avonds eet en welke boodschappen je nog moet doen. Hang de weekplanner in de keuken en houd bij wat er die week gedaan moet worden. Ook kunnen je kinderen bijhouden wanneer ze sporten of feestjes hebben. Zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.                                    

Printen maar!
Onderstaande weekplanners kun je downloaden en printen.

 • Om de weekplanner hier links afgebeeld uit te printen, ga je naar www.lovilee.com. Deze weekplanner is in drie verschillende ontwerpen te downloaden. Deze kun je bijvoorbeeld afwisselen. Ook zijn er gratis voedingsschema’s te downloaden waar je per dag op kunt schrijven wat je eet.
   
 • De weekplanner hieronder kun je gratis downloaden op www.elizaellis.com In deze weekplanner kun je makkelijk aangeven wat er per dag gedaan moet worden. Ook bevat deze planner een extra To Do lijstje en een prioriteiten vakje. Handig om de taken onderling te verdelen en discussie te voorkomen.  

   
 • De Vrolijk weekplanner hieronder kun je downloaden op www.jolanijolie.nl. In deze planner kun je niet alleen alle taken van de week bijhouden, maar ook de maaltijden. Handig want dan hoeven je kinderen hier niet meer constant naar te vragen. Ook is er een apartje kopje voor eventuele notities.

   
 • De leuke dagelijkse planner hieronder kun je via www.inkstruck.com downloaden. Hier kun je per dag bijhouden wat er gedaan moet worden en wat prioriteit is. Ook kun je hierin makkelijk aangeven wat je die avond wil eten, zodat je weet welke boodschappen gedaan moeten worden. Het grappige aan deze planning is het aparte kopje waar je op kunt schrijven wat je het leukste vond aan die dag. Als je elke dag je planner bewaard, heb je aan het eind van het jaar een leuk terugblik-boekje.

   
 • De leuke weeplanner hieronder kun je vinden op www.thecrazycraftlady.com. Vrolijke planners om het jaar goed mee te beginnen. Deze planner is handig in gebruik en geeft een makkelijk overzicht van de dag of week. Ook is deze planner in een dagplanner te verkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen