Dít zijn de leukste Engelstalige boeken van het moment

Dít zijn de leukste Engelstalige boeken van het moment

Goed nieuws voor liefhebbers van Engelstalige boeken: het is de week van het Engelse boek. Speciaal voor deze gelegenheid selecteerden wij de beste exemplaren.

Goed nieuws voor liefhebbers van Engelstalige boeken: het is de week van het Engelse boek. Speciaal voor deze gelegenheid selecteerden wij de beste exemplaren.

The Subtle Art of Not Giving a F*ck

Dit is hét boek voor mensen die een hekel hebben aan zelfhulpboeken. Schrijver Mark Manson vindt dat we moeten stoppen met altijd maar positief zijn en in plaats daarvan moeten leren hoe we kunnen omgaan met tegenslagen in het leven. Wie niet meer wegrent voor haar fouten en onzekerheden, zal de moed vinden waar ze zo veel behoefte aan heeft. Manson geeft aan hoe je kunt kiezen voor hetgeen waar je om geeft en minder belangrijke dingen kunt loslaten. Het boek zit vol met goede grappen en wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.


 The Subtle Art of Not Giving a F*ck Mark Manson


The Subtle Art of Not Giving a F*ck
, Mark Manson

€17,95

Thinking, Fast and Slow

In dit boek vertelt Daniel Kahneman, de beroemde psycholoog en winnaar van de Nobelprijs in de Economie, over twee systemen die de manier waarop we denken, bepalen. Systeem 1 is snel, intuïtief en emotioneel, systeem 2 is langzamer, doelbewuster en logischer. Deze systemen beïnvloeden alle beslissingen die we in het leven maken: van een volgende vakantie plannen tot het kiezen van een nieuw huis.

Kahneman laat zien wanneer je wel en niet op je intuïtie kunt vertrouwen bij het maken van keuzes. Hierbij gaat hij zowel in op het zakenleven als het persoonlijke leven. Ook bespreekt hij technieken die denkfouten kunnen voorkomen.


Thinking, Fast and Slow Daniel Kahneman


Thinking, Fast and Slow
, Daniel Kahneman

€17,95

Sapiens

Ongeveer 100.000 jaar geleden waren er minstens zes mensensoorten op onze planeet. Tegenwoordig is dat er slechts één: Homo sapiens.

Waarom gingen onze voorouders over van jagers en verzamelaars op het maken van steden en koninkrijken? Waarom komen godsdiensten vandaan en hoe zal onze wereld er in de toekomst uitzien? Schrijver Yuval Noah Harari gaat in al op deze vragen. Hij behandelt de menselijke geschiedenis en vraagt zich af of we gelukkiger zijn geworden.


Sapiens Yuval Noah Harari


Sapiens
, Yuval Noah Harari

€19,99
Gratis verzending

The 7 habits of highly effective people

Toen dit boek in 1989 voor het eerst werd uitgegeven, werd het bijna direct een bestseller. En nog steeds helpt het lezers om effectiever te worden in zowel hun persoonlijke als professionele leven. Inmiddels zijn er al meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht in meer dan 40 talen.

Het boek is wereldwijd gelezen door presidenten, maar ook door opvoeders en individuen. Het helpt je om je carrière te verbeteren, maar ook om successen te behalen in andere aspecten van het leven.


Sapiens Yuval Noah Harari


The Seven Habits of Highly Effective People
, Stephen R. Covey

€21,95
Gratis verzending

Life Love Books

Na zijn bestseller ‘The Subtle Art of Not Giving a F*ck’ komt Mark Manson met ‘Life Love Books’. Dit is een selectie van zijn blogs, samengesteld voor Nederland en geheel in het thema van de Week van het Engelse boek. Hierin deelt hij zijn meest opvallende ideeën en adviezen op het gebied van het leven en de liefde. Zijn slogan? ‘Advice you wish your parents had given you.’


Life love books mark manson

Tip: dit boek krijg je gratis bij de aankoop van een Engels boek van €12,50 of meer op ako.nl en alle deelnemende retailers.

Lees ook: dit zijn de leukste kinderboeken van het moment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.