Christel las: Horen, zien, zwijgen van J.D. Barker

Wekelijks recenseert het Vriendin-boekenpanel een pas verschenen boek. Welk boek mag je niet missen en welke kun je gerust nog even laten liggen? Deze week: Horen, zien, zwijgen.

Wekelijks recenseert het Vriendin-boekenpanel een pas verschenen boek. Welk boek mag je niet missen en welke kun je gerust nog even laten liggen? Deze week: Horen, zien, zwijgen.

Verhaal

Christel: “Wanneer rechercheur Porter een sms krijgt waarin hij wordt opgeroepen in een politiezaak, staat hij meteen op scherp. In vijf jaar tijd zijn er inmiddels zeven mensen vermoord waarbij er steeds pakketjes worden opgestuurd met het oor, het oog en de tong van de vermoorde persoon. De laatste persoon die vermoord is, had zelf een pakketje bij zich met een oor. Porter onderzoekt of deze aanwijzing eindelijk het laatste puzzelstukje zal zijn in dit moordonderzoek in Chicago.”

‘Verslavend boek’

“Wat is dit een verslavend boek! De afwisseling tussen de dagboekfragmenten van de moordenaar en de verhaallijnen van de betrokken personen zorgt ervoor dat het boek heel fijn wegleest. Je wordt echt meegezogen in het politieonderzoek. Natuurlijk wil je als lezer weten wie die pakketjes nou verstuurd, wie is er zo bezeten om een oor, een oog en een tong te versturen? Als je houdt van thrillers met een luguber randje, dan is dit boek echt een aanrader.”

Waardering: 4 van de 5 sterren.


Horen, zien, zwijgen
J.D. Barker

€11,00    

Over Christel

Samen met haar man, hun vier kinderen en kater Gizmo, woont ze in een sfeervol jaren ’30 huis. Haar favoriete boeken zijn psychologische thrillers (bloederig, maar graag wel met een ijzersterk verhaal) én romans die zich afspelen in een oud Frans kasteel met een rozentuin en verborgen familiegeheimen. Naast lezen houdt ze van fotograferen, wandelen, gezelschapsspelletjes, het strand, haar leerlingen op de basisschool en Frankrijk!