Placeholder

Zorgeloos je haar kleuren

Wil je ook weleens wat anders met je haar, maar vind je je haar zelf kleuren spannend? Dan is Casting Crème Gloss van L’Oréal Paris iets voor jou.

Wil je ook weleens wat anders met je haar, maar vind je je haar zelf kleuren spannend? Dan is Casting Crème Gloss van L’Oréal Paris iets voor jou.

Met deze kleuring kun je heel makkelijk zelf thuis je haar kleuren. Casting Crème Gloss geeft je haar een mooie, natuurlijke kleur- verandering en maakt je haar superglanzend. De kleur houdt tot 28 wasbeurten, dus ideaal voor iedereen die de stap naar een permanente kleuring te groot vindt. Twee lezeressen namen de proef op de som en kleurden zelf hun haar. Wat vonden zij ervan?

Chantal (30) werkt als supervisor bij een callcenter. Haar hobby’s zijn reizen, uit eten gaan, films kijken en bloggen.

“Ik ben net dertig geworden en vind dat het tijd is voor iets nieuws. Ik ben alleen niet zo van de extreme veranderingen. Subtiel past meer bij mij. Ik heb mijn haar weleens donkerder laten verven bij de kapper, maar tot vandaag had ik het nog nooit zelf gekleurd. Dat leek me best eng en ik dacht altijd dat het moeilijk was. Inmiddels weet ik dat dat helemaal niet zo is! Sterker nog, het is heel eenvoudig. Ik heb gewoon de gebruiksaanwijzing gevolgd. Overzichtelijk en erg makkelijk. Het is bizar hoe snel het ging. Binnen een half uur was het gepiept. Ik zou het zeker zo weer doen. En dat kan ook, want het is semi-permanent en houdt tot 28 wasbeurten.

Wat ik fijn vind, is dat Casting Crème Gloss zo’n natuurlijk effect geeft. Bij een haarkleuring dacht ik dat het al snel onnatuurlijk en nep zou aandoen. Dat is totaal niet zo. Mijn haarkleur is juist mooi en warm. Wat een verschil met hiervoor: het glanst nu meer en het geeft mijn haar een glamour-uitstraling.”

Chantal heeft de kleuring nr. 713 Iced Cappuccino gebruikt. Die geeft een speels en spannend karakter aan het haar doordat de as-tinten combineert met goud.

Sandra (28) wandelt graag met haar hond Bruce. Zwemmen, toeren in haar cabrio en schilderen doet ze ook met veel plezier.

“Ik wil echt weer even stralen. Dat heb ik wel verdiend na een aantal gebeurtenissen dit jaar. Ik ben best ijdel en vind het belangrijk om goed voor de dag te komen. Daarom leek Casting Crème Gloss van L’Oréal me wel wat. Deze kleuring bevat geen ammoniak. Heel fijn, want mijn hoofdhuid is daar erg gevoelig voor. Ook vind ik het prettig dat het effect zo natuurlijk is. Dan is de verandering niet al te groot en staat het toch verzorgd.

Ik ben superblij met de kleine verandering. De kleur is nu veel warmer en past beter bij mijn huidskleur. De kleuring voelt zacht aan en ruikt bovendien superlekker. Ik raad het iedereen aan, vooral omdat het zo makkelijk is om aan te brengen. De gebruiksaanwijzing is stapsgewijs en daardoor heel duidelijk. Het is geweldig dat ik zo snel en subtiel een andere haarkleur heb.”

Sandra is van nature brunette. Ze heeft nu kleuring nr. 432 Toffee Coffee: een paar tinten donkerder dan haar eigen haarkleur. Deze tint staat goed bij haar lichtbruine ogen, die gaan ervan stralen!

 

  • Natuurlijke kleuren met levendige nuances 
  • Houdt tot 28 wasbeurten
  • Zonder ammoniak

Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Lees en volg altijd de gebruiksaanwijzing.