Placeholder

Verzorg je gezicht optimaal ♥

Gebruik je make-up en duik je vaak zó je bed in, zonder je gezicht te reinigen? Dat is niet zo best…

Gebruik je make-up en duik je vaak zó je bed in, zonder je gezicht te reinigen? Dat is niet zo best…

Op je huid zit een beschermend laagje dat bestaat uit vocht en vet. Overdag komt er allemaal vuil op je gezicht, en daar kan je huid gewoon tegen. De meeste vrouwen hebben ook nergens last van als ze make-up aanbrengen. ’s Avonds werkt je huid op volle toeren om alle schade (van het vuil en de
make-up) weer te herstellen.

Maar, wat gebeurt er als je je gezicht ’s avonds niet reinigt? Dan raken je poriën verstopt, kun je puistjes krijgen en kan je huid geïrriteerd raken.

Dus, wat moet je doen?
Je gezicht goed reinigen voor het slapengaan! Wij hebben een aantal lekkere gezichtsreinigingsproducten voor je uitgezocht. Klik op de producten om ze beter te bekijken of om ze te bestellen!

Reinigen
Een goede basisreiniging bestaat uit twee stappen:

  1. De laag make-up en vuil verwijderen,
  2. Je huid schoonmaken (met bijvoorbeeld een facewash)

Misschien vind je dat een van deze stappen al genoeg is. Maar waarom zou je half werk doen, als je toch al bezig bent?!

Stap 1: Make-up en vuil verwijderen
Voor een goede reiniging begin je met het verwijderen van de bovenste vuil- en make-uplaag. Deze laag kun je het beste grondig onder handen nemen, omdat dit de belangrijkste oorzaak is voor een geïrriteerde huid. Pas als je deze stap hebt uitgevoerd, heeft het zin om je huid schoon te maken met bijvoorbeeld een facewash.

 

dode zee aloe vera aloe vera wet wipes wet wipes Stap 2: Je huid schoonmaken
Nu de vuil- en make-uplaag is verwijderd, kun je je huid reinigen en de poriën weer vrij maken. Doe dit met bijvoorbeeld een lekkere facewash! Je zult snel merken dat je huid heerlijk zacht aanvoelt.

 

 

tea tree face tea tree face wash neem tea tree