Alcohol als beautyproduct

Alcohol als beautyproduct

Mmm, een alcoholische versnapering gaat er wel in op z’n tijd. Maar wist je dat je je drankenkast ook voor beautydoeleinden kunt plunderen?

Mmm, een alcoholische versnapering gaat er wel in op z’n tijd. Maar wist je dat je je drankenkast ook voor beautydoeleinden kunt plunderen?

Er wordt wel eens gezegd dat je van veel alcohol sneller oud wordt. Hier hoef je absoluut niet bang voor te zijn als je je drankjes niet opdrinkt maar als beautyproduct gebruikt.

Geef jezelf een martini-manicure
Maak een heerlijke cocktail van martini, limoensap, suiker en wodka en laat je nagels hier een paar minuten in weken. Het mengsel scrubt de nagels en maakt ze helemaal schoon. Erg handig als je bijvoorbeeld je nagels wilt lakken.

Neem een rode wijnbad
Ja, je hebt er inderdaad heel wat flessen wijn voor nodig, maar je hoeft gelukkig niet per se je favoriet te nemen om je bad te vullen. Dompel jezelf onder in de rode wijn en je zult zien dat je huid er veel baat bij heeft. Het pakt de schade aan die je oploopt door vrije radicalen en houdt de huid gezond. Heerlijk toch, zo’n bad waaruit je af en toe lekker een slokje kunt nemen?

Was je haar met bier
Het zal even stinken, maar dat moet je over hebben voor mooi haar. Van een beetje bier in je haar krijgt je haar namelijk een prachtige glans. Hou het wel echt bij een klein beetje, want hoewel bepaalde ingrediënten van een biertje goed zijn voor je haar, zorgt alcohol wel voor uitdroging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij alcohol wel eens als beautyproduct gebruikt?

  • ria19472
    ria19472 -
    Vindt ik wel zonde om dat te deon
    Beantwoorden