Beautyhacks om vandaag nog te proberen

8 handige beauty hacks om te onthouden

Heb jij soms ook last van beauty problemen en weet je niet zo goed wat je er aan kunt doen? Lees dan zeker even deze beauty hacks en jezelf opmaken wordt een stuk makkelijker.

Heb jij soms ook last van beauty problemen en weet je niet zo goed wat je er aan kunt doen? Lees dan zeker even deze beauty hacks en jezelf opmaken wordt een stuk makkelijker.

1. Je lipstick constant bijwerken?
Dat is met deze tip verleden tijd. Leg een tissue op je lippen na het aanbrengen van je lipstick. Dep er met een make-upkwast wat transparante poeder overheen en je lipstick blijft de hele avond zitten.

2. Vervaagt de geur van je parfum?
Je parfum blijft het best zitten op je ellebogen, knieholtes, hals en polsen. Breng voor het sprayen voor de zekerheid wat vaseline aan op die plekken. Hierdoor blijft je parfum langer zitten en hoef je niet bang te zijn dat de geur vervaagd.

3. Last van zwarte mascaravlekken op je ooglid?
Leg dan een theelepel op je ooglid terwijl je mascara aanbrengt.

4. Snel last van pluishaar?
Dan is een tandenborstel je beste vriend. Spuit wat haarlak op je tandenborstel en kam hier voorzichtig je haar mee. Ook fijn om je wenkbrauwen even mee bij te werken!

5. Snel last van zweetvlekken?
En helpt deodorant niet voldoende? Een inlegkruisje is de oplossing. Knip de boven- en onderkant van het inlegkruisje en plak hem in de binnenkant van je shirt. Dit zorgt dat jij nooit meer bang hoeft te zijn voor zweetplekken op je kleding.

6. Last van droge voeten?
Geef jezelf een voetbehandeling terwijl je slaapt. Breng een beetje vaseline aan op je vermoeide en gebarsten voeten en trek dikke sokken aan. De volgende ochtend word je wakker met heerlijk zachte voeten.

7. Last van dun haar?
Gebruik dan wat oogschaduw op je haaraanzet. Poeder een beetje donkere oogschaduw bij je haaraanzet. Dit zorgt ervoor dat je hoofdhuid minder opvalt en je haar lijkt meteen wat voller.

8. Weinig tijd in de ochtend?
Droog je haar met een t-shirt in plaats van met een handdoek. Wikkel je natte haar in een t-shirt en het droogt sneller. Ook zorgt dit ervoor dat je haar minder pluist en meer glans heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen