Advertisement

Mijn man wil weg uit onze sleur

Mijn man wil weg uit onze sleur
18.07.2012 -

Lotte (38) is gelukkig met haar huisje-boompje-beestje, maar nu wil haar man bij haar weg, haar achterlatend met drie kinderen. Vriendin-deskundige Imre zal adviseren.


Lotte (38): "Mijn man en ik zitten in het schuitje waarvan we vroeger altijd zeiden dat ons dat niet zou overkomen. We begonnen smoorverliefd en trouwden na drie jaar. Intussen hebben we drie kinderen, allebei een leuke baan en een mooi huis in een Vinexwijk. En nu zitten we dus in een sleur, volgens mijn man. Ik ben het op zich wel met hem eens, maar ik was ook altijd heel blij met hoe we ons ‘bedrijfje’ (gezin en carrière) samen runden. Maar hij is het echt zat, wil (seksuele) vrijheid, wil weg uit onze Vinexwijk, baalt van de hypotheek en zou het liefst in een huurhuis willen wonen, alleen. Dit alles bekende hij na maanden van chagrijnig rondlopen, ik ben me kapot geschrokken. Ik dacht dat we alles goed voor elkaar hadden en nu heeft hij er genoeg van. Hij doet het niet vanwege de kinderen, maar ik merk aan alles dat hij weg wil. Ik heb in een opwelling extreem sexy lingerie aangeschaft en hem daar al een keer mee verleid, maar ik ben doodsbang dat hij weggaat. Wat kan ik doen?


Relatiedeskundige Imre Dietz(1971) buigt zich over deze vraag. Zij voltooide de Theateracademie in Kampen en de studie psychologie aan de Universiteit Utrecht. Verder is Imre werkzaam als psycholoog, mindfulnesstrainer en rollenspelacteur.

 

 

Plaats een reactie

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  djamoes do 11 okt '12 20:57

  Is hij bereid er nog iets voor te doen. Hij is echt niet te enige die op die leeftijd ineens iets anders wil, maar misschien dat jullie met relatietherapie weer elkaars leuke punten kunnen ontdekken en van elkaar kunnen gaan genieten.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 3 jan '13 22:28

  Ik heb hetzelfde meegemaakt, maar mijn vriend had al 6 manden buiten relatie en vertelde voor de kerst aan mij. Voor mij is te laat misschien voor jou niet. Succes, je kan dat.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 30 jan '13 18:18

  Denk juist door er niet gespannen over te doen en hem vrij te laten hem meer gaat stimuleren om te blijven werken aan de relatie begrijp dat je hem niet kwijt wil maar denk wel als je dat teveel laat merken dat hem dat benauwd en dan weg wil.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  carton2 di 27 aug '13 15:29

  misschien moet je meer Quality time maken voor jullie samen, zorg voor oppas en ga samen een weekend weg en zorg dat je 1x in de maand samen eten gaat samen weer dingen ondernemen. en blijven praten wat jou en je man bezig houd dus werken aan je relatie. sterkte
  Reageer!

Inloggen

of log in via:

Maak iemand blij met een kaartje!

Nieuwsbrief

Shoptip sandaal
Superleuk shirt
Praat mee op het forum