Vriendin zoekt jou

Oproep: pubers in huis

Hoe houd jij het gezelligmet pubers in huis? Ze in
alles hun zin geven kan natuurlijk niet, maar hoe en
waar trek jij de grens?

Lees meer
Vriendin zoekt jou

Oproep: adoptie

Een kind adopteren is ingrijpend, helemáál als je dat doet als alleenstaande vrouw. Heb jij dit gedaan en wil je erover vertellen?

Lees meer
Vriendin zoekt jou

Oproep: de ware!

In de allereerste seconde, na de derde date of pas na een leven lang vriendschap… Wanneer wist jij: híj is voor mij de ware?

Lees meer
Vriendin zoekt jou

Oproep: deze reis veranderde mijn leven…

Heb jij op vakantie of reis iets meegemaakt dat je leven totaal veranderde? Misschien werd je zwanger, besloot je je baan op te zeggen, ontmoette je een bijzonder iemand of werd je ten huwelijk gevraagd? Of iets totaal anders.

Lees meer
Vriendin zoekt jou

Oproep metamorfose

Heb je zin in een nieuwe look, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Geef je dan op voor de metamorfose. We zoeken momenteel vrouwen die kunnen op woensdag 7 februari in IJsselstein.

Lees meer
Vriendin zoekt jou

Klaag jij vaak?

22 januari is het Klaagvrije Maandag. Voor een artikel op Vriendin.nl zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Is het jou weleens gelukt om een dag niet te klagen? Of wil je het een keer proberen? Zou je er beter in willen worden of heb je misschien tips om positiever te denken?

Lees meer
Vriendin zoekt jou

Wat was jouw succesdieet?

Eindelijk is het gelukt je streefgewicht te bereiken en zit je lekker in je vel! Voor de rubriek Succesdieet zijn we op zoek naar succesverhalen van vrouwen die zijn afgevallen.

Lees meer
Vriendin zoekt jou

Oproep: ik doe mee aan élke winactie

Struin jij dagelijks het internet af voor de leukste winacties? En krijg je daarom regelmatig leuke prijzen thuisgestuurd? Dan willen wij jou graag spreken voor een nieuwe rubriek op onze website. Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Lees meer
Vriendin zoekt jou

Oproep: het roer ging om

Vriendin zoekt veertigplussers die op een kruispunt in hun leven hebben gestaan en besloten: het moet allemaal anders. Bijvoorbeeld vrouwen die van hun hobby, hun werk maakten omdat ze dachten: het is nu of nooit.

Lees meer

Instagram