×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
  • Voor dit formulier dien je ingelogd te zijn.

Win 2x Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle van VTech (t.w.v. € 42,95)

Win 2x Zoef Zoef Dieren Avonturen- jungle van VTech (t.w.v. € 42,95)
06.12.2017 -

In de Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle van VTech (t.w.v. € 42,95) kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Ga met een aap van de kabelbaan, sjees van de glijbaan of draai een rondje op de magische bloem. De zeven dieren en zestig melodietjes zorgen voor uren speelplezier.


Win!
Om kans te maken, vul je onderstaand winformulier in. 

Winnen

De velden waar * bij staat, zijn verplicht om in te vullen. Veel succes!

Het formulier is alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers.

Klik hier om in te loggen.

Plaats een reactie

28Reacties

1

And the winners are...

15.12.2017 - Kijk snel of jij gewonnen hebt...

Lees meer!

6

Vrijdag veilingdag: win 10x een masker van Living Nature

15.12.2017 - Probeer tussen de stressvolle feestdagen door te ontspannen met een gezichtsmasker. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we tien maskers van Living Nature (t.w.v. € 7,95) weg. Het masker bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zoals bijengif, dat de huid herstelt.

Doe mee

5

Win 8x een invulboek van Studio Ins & Outs

14.12.2017 - Met de invulboeken van Studio Ins & Outs (vanaf € 19,95) zet je je mooiste herinneringen op papier. De boeken zijn eenvoudig in te vullen en er is ook ruimte voor foto’s en tekeningen. Verkrijgbaar van zwangerschap tot basisschool. Voor welk boek kies jij?

Doe mee

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer

16

Win een giftcard van KEK Amsterdam (t.w.v. € 139,95)

13.12.2017 - De nieuwe collectie muurdecoraties van KEK Amsterdam bestaat uit tropische planten, exotische dieren en bloemen uit de Gouden Eeuw. Ze worden afgedrukt op een houten paneel en zijn verkrijgbaar in vier formaten. We geven een giftcard t.w.v. € 139,95 weg.

Doe mee

8

Win 5x een jaarabonnement op Fitchannel.com (t.w.v. € 119,-)

12.12.2017 - Yoga is hartstikke populair, en met de cursus op www.fitchannel.com doe je het makkelijk thuis. Onder begeleiding van ervaren trainers leer je verschillende oefeningen. Vriendin geeft vijf jaarabonnementen (t.w.v. € 119,-) weg, waarmee je ook toegang krijgt tot de andere programma’s, zoals kickboksen.

Doe mee

3

Vrijdag Veilingdag: win 10x een masker van Living Nature

11.12.2017 - Probeer tussen de stressvolle feestdagen door te ontspannen met een gezichtsmasker. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we tien maskers van Living Nature (t.w.v. € 7,95) weg. Het masker bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zoals bijengif, dat de huid herstelt.

Doe mee

2

And the winners are...

08.12.2017 - Kijk snel of jij gewonnen hebt...

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 |