×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
  • Voor dit formulier dien je ingelogd te zijn.

Nu in de bioscoop: Oude liefde (win 3x 2 kaartjes)

Nu in de bioscoop: Oude liefde (win 3x 2 kaartjes)
02.11.2017 -

Vanaf 2 november draait de film Oude liefde in de bioscoop en jij kunt hem samen met een vriendin zien. Redacteur Annabel heeft hem vorige week alvast gekeken en schreef er een recensie over.


Hedendaags liefdesverhaal
Oude liefde gaat over twee gescheiden zestigers die vroeger op een ongelukkige manier uit elkaar zijn gegaan. Hij heeft hierdoor zijn drie kinderen niet zien opgroeien, en zij heeft hem altijd als een klootzak afgeschilderd. Wanneer hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden, zien ze elkaar voor het eerst na vele jaren weer terug. Ze vinden troost bij elkaar en dat laat de oude liefde weer opbloeien. Ze beginnen een onschuldige affaire, die ze krampachtig geheim proberen te houden voor de rest van hun familie en partners. Maar dit blijkt toch moeilijker dan gedacht… 

Blij verrast
Normaal gesproken zou ik niet voor een Nederlandstalige film naar de bioscoop gaan, omdat ik het idee heb dat alle films van Nederlandse bodem ontzettend cliché zijn. Maar ik moet eerlijk bekennen dat deze film mij blij verrast heeft. Het verhaal is origineel en draait voor één keer niet om bloedmooie, jonge twintigers. Dat ben ik namelijk een beetje zat. Nee, deze film laat het échte leven zien en alle problemen die daarbij horen.

Herkenbaar
Ik denk dat veel onderwerpen in deze film ontzettend herkenbaar zijn. Zo laat de film het verdriet van een familie zien, omdat de personages een broer, vader of zoon verliezen. Niemand wilt z’n eigen kind begraven, maar als dat wel gebeurt, hoe ga je daar dan mee om? Verder laat de film zien dat zestigplussers óók een liefdesleven hebben en dat ze niet te oud zijn voor geheime affaires en seks.

Aanrader?
Jazeker! Ik denk wel dat je het beste met je moeder of een vriendin naar deze film kunt gaan, aangezien ik het echt een vrouwenfilm vond.

Oude liefde is vanaf vandaag (2 november) te zien in de bioscoop.

Winnnen!
Wil jij kansen maken op 3x 2 kaartjes voor deze film? Vul dan onderstaand winformulier in.

Cast: Beppie Melissen, Gene Bervoets, Hadewich Minis, Halina Reijn, Eva van der Gucht, Carly Wijs, Aus Greidanus Sr. en Ali Ben Horsting

Tekst: Annabel Velema

Foto: September Film

Winnen

De velden waar * bij staat, zijn verplicht om in te vullen. Veel succes!

Het formulier is alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers.

Klik hier om in te loggen.

Plaats een reactie

4Reacties

And the winners are...

17.11.2017 - Kijk snel of jij een horloge van Greenwatch wint.

Kijken

27

Vrijdag veilingdag: win 2x een houten horloge (t.w.v. € 99,50) van Greenwatch

17.11.2017 - Prachtig zijn ze, de handgemaakte houten horloges van Greenwatch. En extra bijzonder: in de achterkant kun je een persoonlijke boodschap laten graveren.

Doe mee!

9

Win 8x diner pakketjes voor je hond of kat van Lily's Kitchen

16.11.2017 - Je huisdier(en) verwennen met een luxe diner? Lily’s Kitchen komt dit jaar met speciale kerstproducten voor hond en kat.

Doe mee!

14

Win 5x het prentenboek 'Dino's bestaan niet'

15.11.2017 - In het prentenboek Dino’s bestaan niet gaan twee broertjes op dinosaurusjacht. De oudste broer gelooft niet in dino’s, maar de jongste wel. Hij ziet allemaal dingen die zijn broer niet ziet. Het boek heeft prachtige uitklapplaten waarop van alles te ontdekken is. Mark Janssen € 14,95 uitgeverij Lemniscaat.

Doe mee!

36

Win 2x een chique diner voor twee personen bij restaurant Oonivoo (t.w.v. € 200,-)

14.11.2017 - Uit de keuken van restaurant Oonivoo in Uden komen de lekkerste gerechten. Daarbij hebben ze een assortiment van wel duizend verschillende wijnen. De eigenaar noemt het ‘een avontuur in smaakbeleving’. Wil jij dat meemaken? Vriendin geeft twee chique diners voor twee personen (t.w.v. € 200,-) weg.

Doe mee!

3

Win 3x het boek 'Ode aan de liefde'

13.11.2017 - We kennen hem van de tv-serie Divorce, maar tegenwoordig is Dirk Zeelenberg (48) ook trouwambtenaar. Over alle verhalen die hij daarbij tegenkomt, heeft hij een boek geschreven: Ode aan de liefde.

Doe mee!

9

Vrijdag veilingdag: win 2x een houten horloge van Greenwatch (t.w.v. € 99,50)

13.11.2017 - Prachtig zijn ze, de handgemaakte houten horloges van Greenwatch. En extra bijzonder: in de achterkant kun je een persoonlijke boodschap laten graveren.

Doe mee!

1

And the winner is...

10.11.2017 - Kijk snel of jij wint!

Kijken
« vorige | 1 | 2 | 3 |