×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Win 5x een Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris!

Win 5x een Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris!
12.09.2017 -

Vriendin bestaat 20 jaar en Disneyland Paris is 25 geworden! Om deze dubbele verjaardag te vieren, maken we een Happy Anniversary Trip. Ben of ken jij iemand die ook iets te vieren heeft? Geef je op en ga mee!


In het weekend van 27 t/m 29 oktober 2017 viert Vriendin samen met 5 lezeressen en hun gezinnen haar jubileum in Disneyland Paris. Disneyland Paris staat dan volledig in het teken van haar 25e verjaardag, met een splinternieuwe parade, een schitterende avondshow op het Kasteel van Doornroosje, vernieuwde attracties en nog veel meer. Jij kunt dit meemaken! We nodigen 5 gezinnen van maximaal 4 personen uit voor een volledig verzorgd weekend in Disneyland Paris.Vertel ons wat jij te vieren hebt: een jubileum, verjaardag of andere bijzondere gebeurtenis, en wie weet ben jij erbij! 

Wat je wint
Vervoer
- 2 nachten voor 4 personen (minimaal 1 vowassene) in Disney's Newport Bay Club.
- 3 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken.
- Maaltijdvouchers voor ontbijt, lunch en diner

Zo doe je mee
Wil jij een magisch weekend Disneyland Paris winnen? Of daar iemand mee verrassen? Laat ons vóór 22 september 2017 via Vriendin.nl/disney in maximaal 500 woorden weten wat jij (of die ander) te vieren hebt in Disneyland Paris. Vergeet niet het e-mailadres, telefoonnummer en postadres van jezelf of van degene die je wilt verrassen door te geven. 

De winnaars krijgen in de eerste week van oktober persoonlijk bericht van Vriendin. Gewonnen prijzen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. De reis vindt plaats van 27 t/m 29 oktober en biedt plaats aan 5x een gezin van maximaal 4 personen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Voor overige voorwaarden zie Vriendin.nl. 

Winnen

Met deelname aan deze actie schrijf je je automatisch in voor de Vriendin-nieuwsbrief. Je blijft op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en aanbiedingen van Vriendin. Je kunt je op ieder moment uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief te klikken op ‘afmelden’.

De velden waar * bij staat, zijn verplicht om in te vullen. Veel succes!

Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Plaats een reactie

24Reacties

3

Win 5x chocolade pakketjes van Australian

20.09.2017 - Chocoladeliefhebbers opgelet!

Lees verder

12

Win 2x Little Love Suzy en haar puppyvriendje

19.09.2017 - Je kind is uren zoet met Little Love Suzy en haar puppyvriendje van VTech (t.w.v. € 59,95).

Lees verder

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog

2

Win 10x 2 vrijkaarten voor Lot66

18.09.2017 - Vriendin is bijna jarig en trakteert daarom op kortingen bij de leukste zomeruitjes. Vriendin wordt 20 jaar en dus verloten wij weer 20 vrijkaarten, ditmaal voor electrokarts (2 heats) bij Lot66.

Win!

1

Vrijdag veilingdag: win een rugtas van Ilovespeelgoed.nl

18.09.2017 - Je peuter gaat hartstikke hip naar school met deze retro rugtas van Blafre (via www.ilovespeelgoed.nl) t.w.v. € 39,95.

Win!
And the winners are...

15.09.2017 - Kijk snel of jij wint!

Lees verder

16

Vrijdag veilingdag: win een badjas van FYNN Collection

15.09.2017 - Na een feestje komt... de kater.

Lees verder

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 |