×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Win de leukste zomerboeken

Win de leukste zomerboeken
04.07.2017 -

Met deze boeken in je koffer heb je een topvakantie! Vriendin mag 5 exemplaren van Zomerhuis en 5 exemplaren van Honderd stukjes van mij weggeven.


Zomerhuis
Linda van Rijn, € 15,- uitgeverij Marmer
Eva viert met haar vriend Leon en hun baby Max vakantie in het huisje van haar ouders. Daar ontmoeten ze Ron en Nienke, hun oude vrienden, die het vakantiepark nu beheren. Samen halen ze herinneringen op aan vroeger, en aan Saskia, het meisje dat in hun jeugd spoorloos van het park verdween. In eerste instantie geniet Eva van een onbezorgde tijd. Tot op een ochtend haar ergste nachtmerrie waarheid is geworden.

Honderd stukjes van mij
Lucy Dillon, € 19,99 uitgeverij De Fontein
Daar zit Gina, gescheiden, en in een te kleine flat met te veel dozen vol spullen uit haar oude leven. Het is tijd voor drastische maatregelen: al haar bezittingen de deur uit, alleen de honderd belangrijkste dingen mogen blijven. Maar wat is eigenlijk écht belangrijk?

Nog meer zomerboeken vind je in Vriendin 27

Winnen

Met deelname aan deze actie schrijf je je automatisch in voor de Vriendin nieuwsbrief. Je blijft op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en aanbiedingen van Vriendin. Je kunt je op ieder moment uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief te klikken op ‘afmelden’.

De velden waar * bij staat, zijn verplicht om in te vullen. Veel succes!

  •  
  •  
Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Plaats een reactie

13Reacties

And the winners are...

21.07.2017 - Kijk snel of jij wint!

Lees meer

14

Vrijdag Veilingdag: maak 3x kans op een tasje van Chabo Bags

21.07.2017 - De stijlvolle tasjes van Chabo Bags zijn ideaal om mee te nemen tijdens een avondje uit. Vandaag maak je op Vriendin's Vrijdag Veilingdag drie keer kans op een zilver- of koperkleurig tasje t.w.v. € 34,95.

Lees meer

1

Win 6x een I Love The Seaside reisgids (Frankrijk, Portugal of Spanje)

20.07.2017 - Europa per camper verkennen? De reisgidsen- serie I Love The Seaside is speciaal geschreven voor liefhebbers van rondreizen en kamperen. Wij geven 6 gidsen weg. Je kunt kiezen uit Frankrijk, Spanje of Portugal.

Win!

19

Win 3x een Leitz Wow Desk Organiser (t.w.v. € 30,95)

19.07.2017 - De handige Leitz Wow Desk Organiser (t.w.v. € 30,95) is smartphone-oplader en pennenbakje ineen. Wij geven deze mooie prijs 3x weg. Je kunt kiezen uit roze of grijs.

Win!

7

Maak 10x kans op jubileumeditie van Wreck This Journal

18.07.2017 - De boekserie Wreck this journal bestaat tien jaar. De jubileumeditie staat vol creatieve opdrachten om te knippen, plakken, verven en kleuren. Wij geven het boek (t.w.v. € 15,-) 10x weg.

Win!

5

Vrijdag Veilingdag: maak 3x kans op een tasje van Chabo Bags

17.07.2017 - De stijlvolle tasjes van Chabo Bags zijn ideaal om mee te nemen tijdens een avondje uit. Deze week maak je op Vriendin's Vrijdag Veilingdag drie keer kans op een zilver- of koperkleurig tasje t.w.v. € 34,95.

Lees meer
Stuur je leukste foto in en win!

16.07.2017 - Een luchtbed, wat is dat? Deze zomer zie je bijna alleen nog maar opblaasdieren, pizzapunten en unicorns! Heb jij een leuke vakantiefoto met je krokodil of donut? Dan kun je onze winactie winnen.

Ik doe mee

13

Maak 5x kans op een Bakery Box van Good Stuff Bakery

13.07.2017 - In de Bakery Box van Good Stuff Bakery (vanaf € 9,95) zitten alle ingrediënten die je nodig hebt om gezonde taarten en cupcakes te bakken. Alles is veganistisch en zonder suiker, dus je kunt gerust nog een stukje nemen.

Win
« vorige | 1 | 2 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!