×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vrijdag Veilingdag: win 3x 2 kaartjes voor De Smurfen en het Verloren Dorp

Vrijdag Veilingdag: win 3x 2 kaartjes voor De Smurfen en het Verloren Dorp
20.03.2017 -

En dat is nog niet alles. Bij de bioscoopkaartjes win je ook een leuke lunchtas! Doe jij aanstaande vrijdag mee?


In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en spanning zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Pip Pellens (Smurfin), Johnny de Mol (Potige Smurf), Bartho Braat (Grote Smurf). In de originele versie met de stemmen van o.a. Demi Lovato (Smurfette), Rainn Wilson (Gargamel), Joe Manganiello (Hefty), Jack McBrayer (Clumsy), Danny Pudi (Brainy) en Mandy Patinkin (Papa Smurf).

Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag kun je 3x 2 bioscoopkaartjes en een lunchtas winnen. De smurfen zijn vanaf 1 april in de bioscoop te zien. In de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Bekijk hieronder alvast de trailer. 

Meer info: www.facebook.com/desmurfen, www.desmurfenfilm.nl
Zo werkt het
Vul aanstaande vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur het winformulier op Vriendin.nl in en maak kans! Om 17.00 uur maken we de winnaars bekend. 

Foto: Colombia Pictures

Plaats een reactie

3Reacties