×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Sorry!

De pagina die je zocht, staat helaas niet meer op de website. Gelukkig staan er nog heel veel andere artikelen op vriendin.nl. Je kunt ook via de zoekbox proberen artikelen over hetzelfde onderwerp te vinden of ga naar de homepage.

Wil je iets winnen?
Dan maak je het meeste kans bij onze winacties

And the winners are...

17.11.2017 - Kijk snel of jij een horloge van Greenwatch wint.

Kijken

27

Vrijdag veilingdag: win 2x een houten horloge (t.w.v. € 99,50) van Greenwatch

17.11.2017 - Prachtig zijn ze, de handgemaakte houten horloges van Greenwatch. En extra bijzonder: in de achterkant kun je een persoonlijke boodschap laten graveren.

Doe mee!

9

Win 8x diner pakketjes voor je hond of kat van Lily's Kitchen

16.11.2017 - Je huisdier(en) verwennen met een luxe diner? Lily’s Kitchen komt dit jaar met speciale kerstproducten voor hond en kat.

Doe mee!

14

Win 5x het prentenboek 'Dino's bestaan niet'

15.11.2017 - In het prentenboek Dino’s bestaan niet gaan twee broertjes op dinosaurusjacht. De oudste broer gelooft niet in dino’s, maar de jongste wel. Hij ziet allemaal dingen die zijn broer niet ziet. Het boek heeft prachtige uitklapplaten waarop van alles te ontdekken is. Mark Janssen € 14,95 uitgeverij Lemniscaat.

Doe mee!

36

Win 2x een chique diner voor twee personen bij restaurant Oonivoo (t.w.v. € 200,-)

14.11.2017 - Uit de keuken van restaurant Oonivoo in Uden komen de lekkerste gerechten. Daarbij hebben ze een assortiment van wel duizend verschillende wijnen. De eigenaar noemt het ‘een avontuur in smaakbeleving’. Wil jij dat meemaken? Vriendin geeft twee chique diners voor twee personen (t.w.v. € 200,-) weg.

Doe mee!

3

Win 3x het boek 'Ode aan de liefde'

13.11.2017 - We kennen hem van de tv-serie Divorce, maar tegenwoordig is Dirk Zeelenberg (48) ook trouwambtenaar. Over alle verhalen die hij daarbij tegenkomt, heeft hij een boek geschreven: Ode aan de liefde.

Doe mee!

9

Vrijdag veilingdag: win 2x een houten horloge van Greenwatch (t.w.v. € 99,50)

13.11.2017 - Prachtig zijn ze, de handgemaakte houten horloges van Greenwatch. En extra bijzonder: in de achterkant kun je een persoonlijke boodschap laten graveren.

Doe mee!

1

And the winner is...

10.11.2017 - Kijk snel of jij wint!

Kijken
« vorige | 1 | 2 | 3 |