×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Sorry!

De pagina die je zocht, staat helaas niet meer op de website. Gelukkig staan er nog heel veel andere artikelen op vriendin.nl. Je kunt ook via de zoekbox proberen artikelen over hetzelfde onderwerp te vinden of ga naar de homepage.

Wil je iets winnen?
Dan maak je het meeste kans bij onze winacties

12

Vrijdag Veilingdag: win een cheque van Wallstars.nl t.w.v. € 100,-

28.07.2017 - Kale muur in de woonkamer? Fleur ’m op met een fotokunstdoek van www.wallstars.nl. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag maak je vandaag kans op een cheque t.w.v. € 100,- van deze webshop.

Ik doe mee

9

Winnen: 10x het boek 'Gebroken'

27.07.2017 - De thriller Gebroken gaat over Cass, die niet gestopt is voor een vrouw in nood. Sinds ze weet dat die vrouw vermoord is, vergeet ze alles: waar ze haar auto heeft neergezet, of ze haar medicijnen heeft ingenomen...

Win!

2

Byron Bay Suncare winactie: family surfdag bij O’Neill Summercamps

26.07.2017 - Advertorial - Sportieve moeders opgelet! Win een family surfdag voor 4 pers., waarbij je stap voor stap de beginselen van (wind)surfen, suppen en de Surfing Lifestyle ervaart.


Winnen

16

Winnen: 2x 4 kaartjes voor Avonturenpark Hellendoorn

26.07.2017 - Van 8 juli t/m 3 september is in Avonturenpark Hellendoorn de High Dive Stuntshow te zien: een spectaculaire show met gevaarlijke stunts vanaf grote hoogte. Vriendin geeft twee keer vier entreekaarten (t.w.v. € 94,-) weg, zodat je het zelf kunt beleven.

Win!

3

Winnen: 10x Boho Beauty

25.07.2017 - In het boek Boho Beauty leer je stap voor stap hoe je de mooiste haarcreaties en make-up looks maakt, waaronder een zomerse bohemian look. Vriendin geeft tien exemplaren t.w.v. € 17,99 weg.

Win!

5

Vrijdag Veilingdag: win een cheque van Wallstars.nl t.w.v. € 100,-

24.07.2017 - Kale muur in de woonkamer? Fleur ’m op met een fotokunstdoek van www.wallstars.nl. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag maak je kans op een cheque t.w.v. € 100,- van deze webshop.

Ik doe mee

4

Win 6x een I Love The Seaside reisgids (Frankrijk, Portugal of Spanje)

20.07.2017 - Europa per camper verkennen? De reisgidsen- serie I Love The Seaside is speciaal geschreven voor liefhebbers van rondreizen en kamperen. Wij geven 6 gidsen weg. Je kunt kiezen uit Frankrijk, Spanje of Portugal.

Win!

23

Win 3x een Leitz Wow Desk Organiser (t.w.v. € 30,95)

19.07.2017 - De handige Leitz Wow Desk Organiser (t.w.v. € 30,95) is smartphone-oplader en pennenbakje ineen. Wij geven deze mooie prijs 3x weg. Je kunt kiezen uit roze of grijs.

Win!
« vorige | 1 | 2 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!