×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Test is gesloten

Meld je aan voor de Vriendin Testlounge

Test het!
26.04.2012 -

Wie weet praat jij straks mee over bijvoorbeeld thee, pannen, afslankpillen, scheermesjes, kant-en-klaarmaaltijden, crèmes en nog veel meer!


In de vernieuwde Vriendin kun je regelmatig lezen over nieuwe producten, slimme apparaten en handige diensten. Maar... Zijn die wel zo goed, doen ze wat ze beloven en maken ze jouw leven echt makkelijker?

Vriendin wil het zelf uitproberen, samen met jou. Zodat andere lezeressen er later op Vriendin.nl en in Vriendin alles over kunnen lezen. Met een echt oordeel van echte vrouwen. En natuurlijk met veel tips en extra info.

In de Vriendin Testlounge kun je producten testen voor Vriendin, helemaal gratis! Wil jij meedoen en je mening geven? Geef je dan op! Dit doe je zo:

Stap 1: Aanmelden als lid van de Testlounge

Je kunt je altijd gratis aanmelden als lid van de Testlounge. Hoe doe je dat?

Heb je nog geen account op Vriendin.nl:

 1. Maak een account door je te registreren
 2. Volg daarna de stappen hieronder

Heb je wel een account op Vriendin.nl:

 1. Log in zoals je dat gewend bent
 2. Je komt op je accountpagina waar je persoonlijke gegevens te zien zijn
 3. Daar zie je een blok voor de Testlounge met de mogelijkheid om je aan te melden
 4. Vink aan dat je lid wilt worden van de Testlounge
 5. Om je producten te kunnen toezenden, hebben we je naam, adres, postcode, woonplaats en geboortedatum nodig. Vul deze in, mocht je dat nog niet hebben gedaan
 6. Klik op ‘Sla je gegevens op’.

Je bent nu lid van de Testlounge!

Stap 2: Aanmelden voor een test

Als er een test beschikbaar is, krijg je als lid van de Testlounge hierover een e-mail. Je kunt je dan aanmelden voor de test. Als je uiteindelijk wordt uitgekozen om het product te gaan testen, dan ontvang je hiervan een e-mail met alle benodigde informatie. Heb je na de sluiting van de aanmeldperiode van de test geen e-mail ontvangen? Dan ben je helaas voor deze test niet geselecteerd. Hoe meld je je aan?

 1. Log in op Vriendin.nl
 2. Ga naar de Testlounge
 3. Bekijk welke test er open is voor aanmelding
 4. Klik op de knop ‘Aanmelden’
 5. Je krijgt meteen een melding dat je bent aangemeld

Wil je meer informatie? Lees de uitgebreide uitleg en spelregels

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Zo werkt de Vriendin Testlounge

Meld je aan voor de testlounge!

Als testlounge-lid kun je producten testen voor Vriendin, helemaal gratis! Het enige dat je hoeft te doen, is je aanmelden als Testlounge-lid. Dat doe je in je account op Vriendin.nl:

Inloggen

Testlounge registreren