Placeholder

Leuke webshop: Jewels with Flair

Ben jij op zoek naar een uniek sieraad dat niemand anders heeft? Dan zit je goed bij de webshop Jewels with Flair.

Ben jij op zoek naar een uniek sieraad dat niemand anders heeft? Dan zit je goed bij de webshop Jewels with Flair.

Jewels with Flair is opgericht door Erlinde. Zij was altijd al creatief bezig, maar door haar drukke fulltime baan had ze daar niet meer zoveel tijd voor. Na de geboorte van haar kindje besloot ze om weer wat te gaan doen met haar creativiteit: ze startte een webshop met handgemaakte sieraden.

Op Jewels with Flair vind je allerlei soorten sieraden, zoals armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Elk sieraad is met de hand gemaakt en er zitten bijzondere elementen in verwerkt. Als edelstenen, parels of Swarovski-elementen. Naast de gewone sieraden vind je ook de zogeheten ‘Máxima’ oorbellen in de webshop. Dit zijn oorbellen met edelstenen in de stijl van Koningin Máxima, voor een vorstelijke uitstraling.

Ben jij op zoek naar een écht uniek sieraad en kun je dat niet vinden in de webshop? Erlinde ontwerpt ook sieraden in opdracht. Wil jij bijvoorbeeld iets speciaals voor je verjaardag of een ander feest? Deel je wensen met Erlinde en zij gaat aan de slag!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de webshop van Erlinde? Neem eens een kijkje op www.jewelswithflair.nl.

Heb je zelf ook een leuke webshop? Vul dan onderstaand formulier in, en wie weet staat jouw webshop binnenkort ook op Vriendin.nl!