Placeholder

Mooie wijnen, mooie prijzen

Heb jij met het herfstweer ook zin om lekker thuis te blijven? Maak het thuis extra gezellig door etentjes te organiseren of jezelf op de bank te nestelen met een fijn boek én een goed glas wijn.

Heb jij met het herfstweer ook zin om lekker thuis te blijven? Maak het thuis extra gezellig door etentjes te organiseren of jezelf op de bank te nestelen met een fijn boek én een goed glas wijn.

De terrasmomenten zijn met de komst van de herfst verleden tijd. Maar niet getreurd, want een glas wijn smaakt thuis net zo lekker! Dankzij webshops als De Wijnbeurs haal jij de allerlekkerste wijnen gewoon in huis.

Wit in de herfst?
Gaat jouw voorkeur – net als bij de meeste vrouwen- uit naar wit? Dan is een Chardonnay de perfecte herfstwijn voor jou. Een Chardonnay is voller qua smaak dan bijvoorbeeld de Sauvignon Blanc en past daarom goed bij het koelere weer. Komen er vriendinnen eten? Serveer dan bij een lekker kip- of pastagerecht een glas Chardonnay, dit is een perfecte combinatie. Een doosje Chardonnay, bijvoorbeeld een Australische, bestel je nu met korting bij De Wijnbeurs

Eerst proeven? Dat kan!
Indien je online een doos wijn bestelt, kun je helaas niet van tevoren proeven. Daar heeft De Wijnbeurs wat op gevonden, namelijk de 100% proefgarantie. Deze garantie houdt in dat je mogelijkheid hebt om de wijn eerst te proeven en terug te sturen als deze niet helemaal naar wens is. Je krijgt je geld dan gewoon terug!

De Wijnbeurs kortingscodes
Online wijn bestellen is vaak al voordelig, en met het gebruik van een kortingscode wordt de prijs nog leuker. De Wijnbeurs heeft regelmatig mooie codes beschikbaar, ook op dit moment. Afhankelijk van de hoeveelheid flessen die je bestelt, kies je de kortingscode die de aantrekkelijkste korting geeft. Bij een bestelling van bijvoorbeeld 12 flessen ontvang je nu €10,- korting en €5,- korting is er voor de dames die een doosje van 6 flessen bestellen.

Geniet ervan!