Placeholder

Wijntips voor de lente + €25,- korting!

We kiezen er steeds vaker voor om feestdagen zoals Pasen, Pinksteren en Hemelvaart met familie of vrienden te vieren onder het genot van een uitgebreide brunch of een gezellig dinertje. Bij zo’n feestelijk weekend hoort natuurlijk een goede wijn. Wat haal je in huis? We hebben een paar tips!

We kiezen er steeds vaker voor om feestdagen zoals Pasen, Pinksteren en Hemelvaart met familie of vrienden te vieren onder het genot van een uitgebreide brunch of een gezellig dinertje. Bij zo’n feestelijk weekend hoort natuurlijk een goede wijn. Wat haal je in huis? We hebben een paar tips!

We kiezen er steeds vaker voor om feestdagen zoals Pasen, Pinksteren en Hemelvaart met familie of vrienden te vieren onder het genot van een uitgebreide brunch of een gezellig dinertje. Bij  zo’n feestelijk weekend hoort natuurlijk een goede wijn. Wat haal je in huis? We hebben een paar tips!

Witte wijnen
Een witte wijn past perfect bij het lentezonnetje. Bovendien valt een lichte wijn goed te combineren met lunch- of brunchgerechten. Als het aankomt op witte wijnen, zijn de wat ‘nieuwere’ en ‘onbekende’ streken upcoming. De voormalige Oostbloklanden, zoals Hongarije en Slovenië, doen het goed, maar ook bepaalde streken uit gevestigde wijnlanden, zoals Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland, beginnen terrein in te winnen. Verras jouw gasten met zo’n nieuwe wijn!

Bubbels
Wat is een feestje zonder bubbels? Een fles prosecco of een lekkere cava mag eigenlijk niet ontbreken tijdens een brunch of diner met familie en vrienden. Bij Wijnvoordeel.nl is de categorie ‘mousserend’ rijk gevuld met smaakvolle bubbels. Geef je een brunch speciaal voor jouw vriendinnen? Dan is de Goldish Pink een leuke suggestie. Deze mousserende wijn heeft een halfzoete smaak, is niet te sterk en heeft bovendien een prachtig roze kleur. Oh, en wat ook niet onaantrekkelijk is: het zachte prijsje. Voor €4,99 heb jij een fles in huis.

Flessen voor het oog
Mooie flessen kunnen bijdragen aan de uitstraling van een gedekte tafel of een feestelijke picknick in het park. De flessen van 94wines zijn supertrendy en verkrijgbaar in kleuren die perfect passen bij de lente. De witte wijnen en rosé’s hebben wat lichtere tinten, terwijl de rode wijnen juist in donkere kleuren gebotteld zijn. Wat een plaatje! Gelukkig hoeven de wijnen het niet alleen van hun looks te hebben, ze smaken ook nog eens fantastisch. 

Proefpakket
Hou jij van ware smaaksensaties? Probeer dan bij verschillende gerechtjes verschillende wijnen. Wijvoordeel.nl heeft een paar prachtige proefpakketten die geschikt zijn voor een fijne combinatie van wijn-spijs, maar je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar jouw favoriete wijn zonder dat je de keukenprins(es) hoeft uit te hangen. Dankzij de kortingscode van Wijnvoordeel haal je de proefpakketen met korting in huis.

De Wijnvoordeel-kortingscode (€25,- korting)
Al een idee wat jij gaat bestellen voor de lange weekenden? Maak dan in ieder geval gebruik van deze kortingscode waarmee je €25,- korting bij Wijnvoordeel ontvangt op jouw bestelling. Hij is geldig bij een bestelling vanaf €50,-. De korting is makkelijk te bevestigen, door invoering van de code tijdens het bestelproces.