Placeholder

Opladen in het Teutoburgerwoud

Even helemaal tot rust komen, dat lukt zeker in het sprookjesachtige Teutoburgerwoud. Verken dit prachtige landschap nu heel voordelig!

Even helemaal tot rust komen, dat lukt zeker in het sprookjesachtige Teutoburgerwoud. Verken dit prachtige landschap nu heel voordelig!

Het Teutoburgerwoud, even over de Duitse grens op maar 340 kilometer van Utrecht, heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie. Het uitgestrekte landschap met dode vulkanen, ravijnen, valleien, beekjes en bronnen maakt een wandelvakantie tot een ware belevenis. Naast de mooie natuur zijn er in de omgeving ook gezellige stadjes, zoals Paderborn en Warburg, waar je kunt shoppen en in sfeervolle restaurantjes kunt smullen van Kaffee und Kuchen.

Verblijf
Hotel der Jägerhof*** ligt in een bosrijke omgeving, op een 10 hectare groot natuurgebied met meertjes om te vissen en een uitgebreid aanbod aan wandelpaden. Het centrum ligt op ca. 1 kilometer, het station al op ca. 200 meter. En: vanuit het hotel wandel je zo het bos in! In de omgeving vind je gezellige winkelstraten, kasteeltjes en leuke vakwerkhuisjes.

Periode & prijzen
Dit arrangement kost in 2015:
2 januari – 2 april                           €109,-
6 april – 31 oktober                        €119,-
1 november – 22 december           €109,-

Genoemde prijzen zijn per persoon. Bij 2 betalende volwassenen verblijven kinderen van 0 t/m 6 jaar gratis op de kamer en krijgen kinderen van 7 t/m 12 jaar 50% korting.

Inbegrepen
• 3x overnachting met ontbijtbuffet
• 1x dinerbuffet
• gratis wandelroutes
• gratis gebruik van het wellnesscentrum

Niet inbegrepen
• reserveringskosten € 20,- per boeking (voor ANWB-leden € 15,-)
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
• toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

Info en reserveren
Voor meer informatie en om te boeken ga je naar www.pharosreizen.nl/vriendin of via 023 – 55 42 870 (lokaal tarief) met zoekcode 30484.