Placeholder

Wegdromen in Rotterdam

Wil je er even tussenuit naar een veelzijdige bestemming? Boek dan dit waanzinnige arrangement naar verrassend Rotterdam en bezoek daar ook de musical Dreamgirls!

Wil je er even tussenuit naar een veelzijdige bestemming? Boek dan dit waanzinnige arrangement naar verrassend Rotterdam en bezoek daar ook de musical Dreamgirls!

In wereldstad Rotterdam hoef je je geen moment te vervelen. Breng een bezoekje aan dierentuin Blijdorp, shop naar hartenlust in de beroemde Koopgoot of breng een bezoek aan de pas geopende Markthal. ’s Avonds (of ’s middags op 25 december of 4 januari) geniet je van de prachtige musical Dreamgirls in het Nieuwe Luxor Theater! Gebaseerd op het leven van The Supremes en Diana Ross vertelt Dreamgirls het verhaal van The Dreamettes, 3 zangeressen die naam willen maken in de muziekwereld. Met 2 van de beste zangeressen van Nederland: Berget Lewis en Pearl Jozefzoon (The Voice of Holland).

Verblijf
Je verblijft in het viersterren designhotel Inntel Hotels Rotterdam Centre. Het hotel ligt op een unieke locatie in hartje Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug en direct aan de Maas. In 5 minuten sta je in het centrum en op 10 minuten loopafstand vind je het Nieuwe Luxor Theater.

Prijzen & periode
Dit arrangement is te boeken voor maar € 98,- p.p.. De aanbieding is dagelijks geldig van 25 t/m 29 december 2014 en van 2 t/m 4 januari 2015. Boek snel: vol = vol!

Inbegrepen
• 1 overnachting in een waterfrontkamer
• 1x uitgebreid champagne-ontbijt
• Gratis toegang tot Wellness Club H2O
• Gratis toegang tot Holland Casino
• Eersterangsticket voor de musical Dreamgirls

Niet inbegrepen
Boekingskosten à € 15,- per online boeking.

Info & reserveren
Voor meer informatie en boekingen ga naar www.arke.nl/vriendin. Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing.