Placeholder

Duitsland op z’n sfeervolst

Struin over traditionele kerstmarkten, wandel door gezellige steden en geniet van de mooie natuur. Je uitvalsbasis is vertrouwd: een Van der Valk Hotel, in Gladbeck.

Struin over traditionele kerstmarkten, wandel door gezellige steden en geniet van de mooie natuur. Je uitvalsbasis is vertrouwd: een Van der Valk Hotel, in Gladbeck.

Van midden november tot eind december worden veel Duitse steden omgetoverd tot traditionele kerstdorpen waar je geniet van de prachtige verlichting, sfeervolle muziek en de heerlijke geur van dennenbomen. De steden Oberhausen en Dortmund zijn onder Nederlanders erg populair: ze liggen dichtbij en de kerstmarkten zijn er betoverend mooi. Onder het genot van glühwein en een stuk peperkoek slenter je over deze prachtige, feestelijke kerstmarkten. Maar ook na Kerst is er voor iedereen veel te beleven vlak over de Duitse grens, want je kunt er winkelen, uitgaan, cultuur snuiven én tot rust komen in de natuur.

Verblijf
Je overnacht in het Van der Valk Hotel Gladbeck, gelegen in Noordrijn-Westfalen. De boeiende steden Duisburg, Oberhausen, Dortmund, Keulen en Essen zijn vlakbij, net als natuurpark Hohe Mark. Movie park Germany ligt op 15 minuten rijden. Het Van der Valk Hotel Gladbeck is omgeven door natuur en daarom een perfect startpunt voor mooie wandel- en fietstochten. Je kunt ook in de buurt blijven, nabij het hotel zijn een vogeleiland en minigolfbaan.

Prijzen & periode
Dit arrangement kost € 65,- p.p. op basis van een tweepersoonskamer. De aanbieding is geldig t/m 28 februari 2015.

Inbegrepen
• 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet
• Ontvangst met een glas glühwein
• Kerstverrassing op de kamer
• Routebeschrijving naar diverse leuke kerstmarkten in de omgeving
• Korting op een diner (€ 20,- p.p. i.p.v. € 22,- p.p.)
• Maximaal 2 extra bedden op de kamer op aanvraag bij het hotel
Kinderen van 0 t/m 3 jaar gratis (mits in het bed van de ouders) en kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen 50% van de arrangementsprijs.

Niet inbegrepen
Reserveringskosten à € 12,50.

Info & reserveren
Voor meer informatie en om te boeken ga je naar www.zoweg.nl/vriendin of bel 0900 23596934 (€ 0,25 p/min). Vermeld daarbij dat het gaat om de VRIENDIN-Duitsland aanbieding.