Placeholder

Gratis een uur lang hulp in huis

Schoonmaken. Voor de meeste is dit niet de favoriete bezigheid. Hoe goed nieuws is het daarom, dat je voor een kleine prijs een huishoudelijke hulp in huis kunt halen?

Schoonmaken. Voor de meeste is dit niet de favoriete bezigheid. Hoe goed nieuws is het daarom, dat je voor een kleine prijs een huishoudelijke hulp in huis kunt halen?

Soms ben je er gewoon even helemaal klaar mee. Als de badkamer net schoon is, ligt de eerste stoflaag alweer onder de bank en net als je denkt dat de ramen vlekkeloos zijn, is de eerste neusafdruk er alweer opgezet. Er lijkt geen einde aan te komen, dat huishouden. Daarom zou af en toe wat hulp helemaal niet verkeerd zijn, alleen zijn de hoge kosten die een schoonmaakster met zich mee brengt niet mals. Gelukkig is er iets nieuws in Nederland, namelijk Helpling.

 

 

 

 

 

 

 

Bij Helpling boek je een ‘helpling’ vanaf 2 uur, voor een prima prijs van €14,90 per uur. Online boek je jouw hulp super makkelijk, door een dag door te geven en de werkzaamheden die verricht moeten worden aan te vinken. Zodra je doorgeeft welke ruimtes er schoongemaakt moeten worden, maakt Helpling een berekening van de tijd die daarvoor nodig is. Vervolgens kun je extra klusjes aanvinken, zoals het schoonmaken van de oven of een poetsbeurt voor de binnenkant van de keukenkasten.

Helpling kortingscode
Momenteel is er een fantastische kennismakingsactie van Helpling. Je krijgt namelijk bij invoering van de speciale kortingscode een uur gratis schoonmaken. Dit uur krijg je bovenop de minimale afname van 2 uren hulp van een Helpling. De kortingscode voer je in, nadat je een datum hebt aangegeven waarop jij de extra hulp graag ontvangt. De enige taak die jou nog rest, is even dat moment voor jezelf pakken. Heerlijk op de bank met een kop thee én Vriendin natuurlijk.