Placeholder

De leukste parken met Vriendin-korting

De lente is begonnen en met dat lekkere weer is het tijd om eropuit te gaan. Vriendin biedt nu korting aan op de leukste familieparken van Nederland.

De lente is begonnen en met dat lekkere weer is het tijd om eropuit te gaan. Vriendin biedt nu korting aan op de leukste familieparken van Nederland.

LET OP: Deze actie en de kaarten met Vriendin-korting zijn geldig tot en met 1 juli 2012.

Attractiepark Toverland, magisch mooi! 

Durf jij in de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux? Wil jij écht leren toveren in het Toverhuis? Geniet van spetterend attractieplezier: Ga als een echte avonturier de water – val af in de Backstroke of krijg kriebels in de buik tijdens een rit in wildwater schommel Scorpios. Gegarandeerd een magisch mooie dag!

De Vriendin-korting: Ontvang nu € 4,- korting per persoon op de entreeprijs van € 22,- (kinderen van 90 tot en met 120 cm € 14,50). Kinderen tot 90 centimeter en rolstoelgangers hebben altijd gratis toegang.

Bestel meteen je kaarten voor Toverland mét korting

 

Ouwehands Dierenpark Rhenen… Zoo avontuurlijk! 

Durf jij neus aan neus te staan met de ijsberen en hun jongen?   Bespied de unieke, witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Loop onder de slingerende orang-oetans door of hang zelf de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.  

De Vriendin-korting: Ontvang nu 25% korting per persoon op de entreeprijs van € 19,75 (kinderen van drie tot en met negen jaar € 16,75). Kinderen tot en met twee jaar hebben altijd gratis toegang. 

Bestel meteen je kaarten voor Ouwehands Dierenpark Rhenen mét korting

Dolfinarium, Hoe dichtbij ben jij? 

Heb jij wel eens een dolfijn ontmoet? Ben jij benieuwd naar de verhalen van de Noordzee? Kom naar het Dolfinarium en ontdek de magische onderwaterwereld én het nieuwe Noordzeegebied van héél dichtbij.

De Vriendin-korting: Ontvang nu € 3,50 korting op de reguliere entreeprijzen van het Dolfi narium voor maximaal 5 personen. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis entree. 

Bestel meteen je kaarten voor het Dolfinarium mét korting

 

Kom genieten van één van de Plopsa-parken en beleef de dag van je leven! 

Plopsaland De Panne is het grootste Plopsa-park en biedt meer dan vijftig spectaculaire attracties voor jong en oud! De spectaculaire attracties en de knotsgekke liveshows met je favoriete 'Studio 100’-artiesten zorgen voor dolle pret. 

Voor buitengewoon veel binnenpret ga je naar Nederlands mooiste indoorpark: Plopsa Indoor Coevorden! Op ruim 10.000 vierkante meter vol speelplezier beleef je de leukste avonturen met je beste Plopsa-vriendjes.

De Vriendin-korting: Plopsa De Panne: 25% korting per persoon op de entreeprijs. Plopsa Indoor: 25% korting per persoon op de entreeprijs. 

Bestel meteen je kaarten voor Plopsaland of Plopsaland Indoor mét korting!

Kom gezellig een dagje naar Familiepark Drievliet in Den Haag!  

In dit park is volop pret in één van de vele attracties. Lekker gillen in achtbaan de Kopermijn of in een uitgeholde boomstam de waterval af in de Jungle River wildwaterbaan. Voor waaghalzen is er de Formule X.

De Vriendin-korting: Ontvang nu in totaal € 3,- korting per persoon op de entreeprijs van € 19,95. Kinderen tot 1 meter hebben altijd gratis toegang.

Bestel nu meteen je kaarten voor Drievliet mét korting