Placeholder

Keulen, de koningin van de kerstmarkten

Ben jij ook zo dol op de magische sfeer van Kerst? Bezoek dan Keulen met zijn vele sprookjesachtige en gezellige kerstmarkten.

Ben jij ook zo dol op de magische sfeer van Kerst? Bezoek dan Keulen met zijn vele sprookjesachtige en gezellige kerstmarkten.

In Keulen raak je al snel in kerststemming. Verspreid over de stad zijn er maar liefst zeven kerstmarkten, elk met een eigen thema.Van de engelen-kerstmarkt aan de Neumarkt tot de sprookjesachtige vakwerkhuisjes-kerstmarkt aan de Rudolfplatz. Neem ook eens een kijkje op de maritieme kerstmarkt aan de Rijn. En dan hebben we de romantische kerstmarkt met houten kraampjes rond de wereldberoemde Dom nog niet eens genoemd. Kerstsfeer in overvloed dus.

Verblijf
Je logeert in het geheel gerenoveerde hotel Mercure Köln West in Keulen, op loopafstand van het metrostation naar het centrum van de stad. Het hotel beschikt over een restaurant en een wellnesscentrum met een sauna, binnenzwembad en fitnessruimte.

Prijzen en periode
Dit arrangement geldt van 27 november t/m 23 december 2017 op basis van beschikbaarheid. Vanaf € 48,50 p.p. bij het 2-daagse arrangement en vanaf € 96,- p.p. bij het 3-daagse arrangement. 

Inbegrepen
– 
1x of 2x overnachting met ontbijtbuffet
– 1x welkomstdrankje (glühwein of een Keuls biertje)
– bij het 3-daagse arrangement: 1x driegangendiner
– parkeren
– toeristenbelasting

Niet inbegrepen
– 
reserveringskosten à € 20,- per boeking
– calamiteitenfondskosten à € 2,50 

Infor & Reserveren
Voor meer informatie en om te boeken: bel 023 – 55 42 870 of ga naar www.pharosreizen.nl/gelezen-in/vriendin (zoekcode 18315).