Placeholder

Voordelig genieten in Gelderland

Hou je van natuur én van shoppen? Kom naar een van de mooiste plekjes van Nederland, het Gelderse stadje Wageningen, en je zult je geen moment vervelen!

Hou je van natuur én van shoppen? Kom naar een van de mooiste plekjes van Nederland, het Gelderse stadje Wageningen, en je zult je geen moment vervelen!

Ontdek de uitgestrekte natuur tijdens een mooie fiets- of wandeltocht of ga een middagje shoppen in het mooie historische centrum van Wageningen. Naast het hotel liggen de botanische tuinen van het Arboretum Belmonte waar je op een ware ontdekkingsreis gaat door de wereld van planten.

Verblijf
Je verblijf in Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg staat volledig in het teken van ontspanning en culinaire verwennerij. In het sfeervolle à-la-carterestaurant schuif je aan voor de culinaire creaties van de chef-kok of klets je bij onder het genot van een gezellige high tea met zoete lekkernijen.Toe aan wat lichamelijke inspanning? Leef je dan uit in de fitnessruimte.Vanaf het panoramaterras is er een prachtig uitzicht over de Nederrijn. Je keert helemaal uitgerust weer huiswaarts.

Prijzen en periode
Dit arrangement is te boeken voor € 109,- p.p. op basis van verblijf van 2 personen op een standaard twee- persoonskamer. De aanbieding is geldig t/m aankomst 30 juni 2017 (m.u.v. feestdagen en evenementen). 

Inbegrepen
-Ontvangst met welkomstdrankje en broodplankje
-2 overnachtingen
-2x uitgebreid ontbijtbuffet
-1x luxe tweegangendiner op de dag van aankomst met koffie of thee na
-Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
-Wifi
-Gratis parkeren

Niet inbegrepen
-Reserveringskosten à € 5,- per boeking
-Tax en handling fee à € 2,- p.p.p.n. 

Info en reserveren
Voor meer informatie en om te boeken ga je naar www.hoteldewageningscheberg.nl/vriendin of bel je naar 0317 – 49 59 11.